Jäsenkirje 3/2015

Syksy saapui ja sisäkausitoimintamme on lähtenyt jälleen vauhdilla liikkeelle. TaTe kehittää palveluitaan aikuisille tennisharrastajille ja haluamme jatkaa aktiivisella, innovatiivisellakin linjallamme seuraamme kasvattaen. Viime vuonna jäsenmäärämme nousi >15 % ja mielihyvin otamme mukaan seuran toimintaan lähipiirinne muitakin tenniksen harrastajia nauttimaan hienosta harrastuksesta. Laittakaa sana kiertämään!

Kick Off 2015 pidettiin 13.8 Tennispuistossa.  Reilut 30 jäsentä oli paikalla saamassa tietoa syksyn tapahtumista.  Infotilaisuuden jälkeen pelattiin kivoja nelureita ulko- ja sisäkentillä. TaTe:n valmentajat olivat mukana kentillä antamassa vinkkejä tennistekniikasta ja taktiikasta.  

TaTe:n mestaruuskilpailut 7-9.8.2015

Seuramme mestaruuskilpailut pelattiin Tapiolan Tennispuiston ja Esport Centerin ulkokentillä hyvän pelisään vallitessa. Kilpailuja käytiin kuudessa luokassa ja tulokset ovat kärkisijojen osalta seuraavat:

Naisten 2-peli, 50 v. tai yli

-         seuran mestari Päivi Pulkkinen ja  toinen sija Pia Robson

Naisten 2- peli, alle 50v.

-         seuran mestari Pia Robson ja toinen sija Milla Suviranta

Miesten 2 –peli, 55 v. tai yli

-         seuran mestari Pekka Ahomaa ja toinen sija Kari Karvinen

Miesten 2 –peli, alle 55 v.

-         seuran mestari Ville Vihervaara ja toinen sija Jarmo Siponen

Sekanelinpeli

-         seuran mestarit Tuija Ihalainen / Hannu Siikamäki ja toinen sija Ulla Troberg / Mikko Mannonen 

Miesten 4- peli, alle 55 v.

-         seuran mestarit Matti Laamanen / Teuvo Tuominen ja  toinen sija Yrjö Laitinen / Pasi Mustonen 

 Onnea TaTe:n parhaille ! Kaikki ottelutulokset löytyvät seuran kotisivuilla kohdassa ’Kilpailut’.

TaTe:n jäsenet menestyivät Suomen mestaruuskilpailuissa kesän ulkokentillä seuraavasti: 

Naiset 2-p. 55 v.         Lisbeth Söderman, hopeamitali

Naiset 4-peli, 55 v.     Lisbeth Söderman parina Renata Tuomisto (HVS), hopeamitali

Miehet 2-p. 50 v.        Reijo Vuorio, 3. sija

Miehet 4-peli, 50 v.    Matti Laamanen / Teuvo Tuominen, 3.sija

Sekanelinpeli 50 v.     Päivi Pulkkinen / Veli-Matti Hilli (HLK), hopeamitali

Sekanelinpeli 70 v.     Maija-Liisa Pirilä / Simo Näkki (EVS), kultamitali

Valmennus  

Kiitos kaikille aktiivisesta osallistumisesta TaTe:n valmennukseen! Syyskauden valmennukset käynnistyivät 17.8. Meillä on  nyt 80 valmennettavaa 17:ssa valmennusryhmässä mikä on samalla TaTe:n uusi ennätys. 

Valmennusryhmissä on kahdessa ryhmässä vielä tilaa: keskiviikkona klo 19.00-20.00  sekä torstaina 16.30-17.30.  Mikäli tiedätte jonkun, joka haluaa liittyä valmennukseemme mukaan,  niin voit olla joko Nickeen tai Anna-Maijaan yhteydessä. Nicken yhteystiedot  e-mail nicholas.lowe@oracle.com  / p. 040-582 2739 sekä Anna-Maija p. 0500-425 200 / anna-maija.makela@espoo.fi. 

Mikäli olet estynyt pelaamaan vuorollasi  etkä pääse paikalle, niin tämä vuoro veloitetaan silti. Tällöin voit toki sopia, että joku muu tuuraa sinua ja sovit veloituksesta tuuraajasi kanssa . Tate.fi -sivuilla on lista  myös henkilöistä jotka ovat ilmoittautuneet tuuraajiksi. Voit sopia heidän kanssaan tai jonkun muun samantasoisen valmennettavan kanssa tuurauksesta. 

Uutta paikkauskäytännössä: mikäli missaat oman valmennusvuorosi etkä saa ketään tuuraamaan omaan vuoroosi, niin voit tulla paikkaamaan seuraavaan vapaaseen keskiviikon vuoroon Esport Centeriin klo 19.00 (ei alkeisryhmäläisille). Tällöin ole suoraan keskiviikon vastaavaan valmentajaamme Rildoon  yhteydessä puh. 040-556 7667. Paikkausvuoro täytetään first-in-first-out -periaatteella. Tämä käytäntö on voimassa toistaiseksi niin kauan kuin keskiviikon vuorossa on tilaa. Tämä järjestely ei ulotu alkeisryhmäläisiin, sillä keskiviikon ryhmässä pelaa edistyneitä pelaajia. 

Valmentajamme ovat Raimo ’Rildo’ Ojala, Hannu Niemistö ja Antero Pulkkinen.  Ryhmien päivitetyt tiedot löytyvät kotisivuiltamme kohdassa ’Valmennus’.  Palautetta valmennuksesta voi antaa suoraan valmentajille tai TaTe:n valmennusvastaavalle Nickelle. 

TennisKlinikat

TennisKlinikat jatkuvat syksyn aikana mutta ajankohtia ei vielä ole kiinnitetty .  Tennispuisto tulee saamaan koekäyttöön erittäin mielenkiintoisen Suomessa kehitetyn Zenniz –järjestelmän joka mahdollistaa paljon mielenkiintoista tietoa esimerkiksi pelaajien lyöntisuunnista ja osumakohdista yms. Kun järjestelmä on otettu käyttöön ajatuksena on järjestää TennisKlinikka, jossa Zenniz:stä tullaan hyödyntämään osana valmennusta. Voit tutustua Zennis – järjestelmään https://youtu.be/8ewOR6HvCE4 ja myös firman omilta sivuilta http://www.zenniz.com/video/ 

TennisKlinikoiden teemoista ja ajankohdista tullaan informoimaan myöhemmin syksyn aikana ja luonnollisesti myös kotisivuillamme. Tiedustelut ja ilmoittautuminen: Pekka Ahomaa 043 8246124, pekka.ahomaa@oracle.com tai kotisivuilla kohdassa ’Tennisklinikka’. 

TennisHUB - Tennisliitto

TennisHUB on Tennisliiton uusi verkkopalvelu, jonka avulla pelaajat voivat etsiä ja varata vapaita kenttiä, löytää pelikavereita, saada etuja ja alennuksia sekä pitää yhteyttä tenniskavereihin. TennisHUBin toimintoja kehitetään ja uusia palveluita avataan säännöllisesti. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa kaikki tennikseen liittyvät palvelut löytyvät samasta paikasta ja niihin pääsee yhdellä kirjautumisella.

TennisHUBiin on rekisteröitynyt jo noin 1700 käyttäjää ja pelikaverihakuun pelaajaprofiilin on luonut jo yli 320 pelaajaa. Pelivuorohaun kautta voi hakea vuoroja 17 eri pelipaikasta ja lisää halleja liittyy palveluun syyskauden alkaessa. Mitä enemmän TennisHUBiin liittyy käyttäjiä, sitä paremmin se palvelee koko tennisyhteisöä ja myös yhteistyökumppanit ovat halukkaita tarjoamaan hyviä etuja. Tavoitteena on 10.000 rekisteröitynyttä vuoden loppuun mennessä. Käy rekisteröitymässä itsesiTennisHUB:iin osoitteessa https://www.tennishub.fi/ 

Senioriliiga

TaTe on nyt Suomen suurin senioreiden sarjatennisseura: 32 joukkuetta! Suomen Senioritenniksen Vuosikirja 2015 on ilmestynyt ja uusi sarjakausi on jälleen käynnistymässä. Joukkueistamme 6 on naisten (4 SM-tasolla) ja 26 miesten (2 SM-tasolla) joukkuetta. Katso lisää www.tate.fi   kohdassa ’Sarjatennis’ ja erityisesti siellä sekä joukkueiden kotiotteluiden tukimenettely että päivitetyt suositushallit. Lisätietoja antaa Matti Laamanen (matti.k.p.laamanen@gmail.com tai 040 48 58 88 0).  

Esport Centerin lauantain sekis- ja nelinpelisarjat 

Esport Centerissä käynnistyivät la 15.8. alkaen sekanelinpelit ja nelinpelit. Ottelut pelataan  12:30 - 18:30 välisenä aikana lohkomuotoisena kaikki kaikkia vastaan periaatteella. Otteluaika 2 tuntia. Pelejä tulee noin kerran kuukaudessa. Kevään sarjoihin mahtuu muutama pari lisää. Sarjoista kiinnostuneet ottakaa yhteyttä:  Tiina Vaittinen (tiina.a.vaittinen@gmail.com tai 050 321 2989). 

Edullinen pallotilaus TaTe:n jäsenille

TaTe järjestää jäsenilleen kerran vuodessa mahdollisuuden tilata keskitetysti seuramme käyttämiä palloja jäsenetuna. Tilaamme yhteistyökumppanimme ja Tretornin maahantuojan Tiebrokers Oy:n kautta varsin edullisesti hyvin laadukkaita palloja kahtena vaihtoehtoisena versiona:

1. Tretorn Serie+

Laadukas kilpapallo. Kestää ja säilyttää ominaisuutensa: 4 pallon putki 6,50 EUR/kpl 

2. Tretorn Championship

Tunteikas ja kestävä pallo sekä treeneihin että otteluihin: 4 pallon putki 5,30 EUR/kpl 

Tilausvahvistukset voitte tehdä sähköpostitse info@tate.fi mainitsemalla pallotyypin ja tilausmäärän viimeistään ke 23.9. mennessä! Maksimi tilausmäärä per henkilö 1 laatikko = 18 putkea. 

Lähiajan tapahtumia

Oktoberfest Tennispuistossa la 10.10. klo 18:30 alkaen

Pelaamme leikkimielisiä sekanelinpelejä vaihtuvin parein 2,5 tuntia ja sen jälkeen teeman mukaista iltapalaa. Kaikentasoisille pelaajille pyritään järjestämään sopivia otteluita. Ilmoittautuminen  info@tate.fi  tai tekstari 040 502 7037/Rilla viimeistään su 4.10. Hinta 10 Euroa. 

Glögitennis Tennispuistossa la 14.11. klo 18:30 alkaen

Vietämme TaTe:n pikkujoulua sekiksen merkeissä vaihtuvin parein. Tennistä 18:30 – 21:00 ja sen jälkeen glögit & iltapala. Kaikentasoisille pelaajille pyritään järjestämään sopivia otteluita. llmoittautumiset info@tate.fi  tai tekstari 040 502 7037/Rilla viimeistään su 8.11. Hinta 10 euroa. 

Yhteystietojen muuttuminen

Yhteystietojesi muuttuessa (osoite, puhelinnumero, sähköposti tms.) ilmoitathan siitä meille niin, että informaatiomme Sinulle löytää joka tilanteessa perille. Muutosilmoituksen voit tehdä kotisivuille www.tate.fi kohdassa ’Jäsenyys’. 

Hyvää syksyn alkua ! 

t. Tate hallitus