Jäsenkirje 1/2015 

Hyvä tatelainen, 

Kutsu TaTen vuosikokoukseen maanantaina 13.4.2015 klo 18:00 Tapiolan Tennispuistossa

Tapiolan Tennis ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään Tennispuistossa maanantaina 13.4. klo 18:00 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa ! 

Uudet TaTe:n peliasusteet (verkkarit ja pelipaidat) tilattavissa

Hanki nyt uudet verkkarit ja pelipaidat. Asusteisiin tulee TaTe:n logo rintaan ja verkkareiden oikeaan hihaan joidenkin yritysjäsentemme siistit, pienehköt logot. Verkkareita ja pelipaitoja on kokeiltavissa Tennispuistossa ainakin sunnuntaihin 15.2 asti. Asusteiden kuvat löytyvät Tennispuiston ja Esportin ilmoitustauluilta ja myös kotisivujen uutisista.

Hinnat: 95 € verkkarit ja 35 € pelipaidat. Huom! Naisten verkkareiden takki (70 €) on tilattavissa erikseen, jos housut eivät istu riittävän hyvin; myös miesten S-koko on tulossa sovitettavaksi.

Tilaukset sähköpostilla info@tate.fi.  Mainitse tuote: verkkari/pelipaita ja koko sekä valitse pelipaidan värit. Tilauksen voi laittaa myös TaTe:n mapissa olevaan tilauslomakkeeseen; mappi löytyy Tennispuiston kassalta. Kannattaa tilata samalla vaikka molemman väriset pelipaidat.

Sitovat tilaukset sunnuntaihin 15.2. – mennessä.

Lisätietoja antaa Matti Laamanen 040 485 8880. 

TaTe järjesti perinteisesti sekanelinpelien Suomen mestaruuskilpailut Tennispuistossa

Tennispuistoon oli jälleen kerääntynyt senioritenniksen parhaimmistoa mittelemään mestaruuksista. Valitettavasti kahdessa vanhimmassa ikäluokassa, 75 v. ja 80 v. oli sairastapauksia runsaasti ja ne jäivät pelaamatta. Nuorimpien ikäluokkien 35 ja 40 v. pelaajat eivät tänäkään vuonna valitettavasti innostuneet osallistumaan, toivottavasti ensi vuonna tilanne paranee!

TaTe:sta oli uskaltautunut mukaan 7 pelaajaa, ja mitaleitakin kertyi yhteensä 7 kpl, Maisa Pirilälle ja Juha Usvalle jopa kahdessa eri ikäluokassa.

Juha Usva voitti 50 v. sarjassa Suomen mestaruuden HVS:n Päivi Frangenin kanssa. Parhaimmat onnittelut vielä kerran Juhalle! 

Pronssimitaleita kertyi TaTe:n pelaajille seuraavasti:

Sarja 45 v. : Tiina Vaittinen (parina Petteri Aittola JTS) ja Juha Usva (parina Maj Häggblom SLT)

Sarja 55 v. : Matti Laamanen (parina Silja Johansson HVS)

Sarja 65 v. : Maisa Pirilä ja Timo Pöntynen

Sarja 70 v. : Maisa Pirilä (parina Simo Näkki EVS)

2015-01-25_50_v.jpg

Kuvassa 50v – sarjan finalistit: vasemmalla hopeamitalistit Ylva Kalliomäki SlVS / Ralf Forsen HVS ja oikealla Suomen mestarit Päivi Frangen HVS / Juha Usva TaTe.

Valmennustoiminta

Kevään valmennusryhmissä noudatetaan kokeiluluontoisesti ”lukujärjestystä”, jossa jokaisella valmennustunnilla on etukäteen tiedossa oleva pääteema.

Uutena valmentajana
TaTe:n valmennustiimissä on aloittanut Antero Pulkkinen, joka jakaa valmennusvastuun torstain Esport Centerin valmennustunneista Hannu Niemistön kanssa.

Valmennusryhmät ovat juuri tällä hetkellä täynnä. Jos olet kiinnostunut valmennukseen osallistumisesta - tai kokeilemaan sijaisuuden kautta - niin ota yhteyttä  Hannu Siikamäki  050-5533300 / hannu.siikamaki@gmail.com.

Hyviä tennispalloja kierrätykseen

TaTe alkaa kerätä hyviä, vähän käytettyjä (max 2-3 tuntia pelattuja) palloja keräysastiaan mm. liigaa pelaavilta jäseniltään, jotka joutuvat vaihtamaan palloja tiheään. Keräysastia on Tennispuistossa kassan lähellä ja sen kyljessä on TaTe:n logo. 

TaTe:n jäsenet voivat noutaa palloja astiasta ilmaiseksi!  

Pallojen lahjoittajat: laittakaa pallot keräysastiaan aina pallopurkeissa. 

Pallojen noutajat: hakekaa harjoituspalloja keräysastiasta, mutta vain 2 purkkia kerrallaan.

Kevätkauden 2015 tapahtumia: 

Kevään TennisKlinikat

Sunnuntaina 22.2.2015 klo 10-13.Teemana: Peruslyönnit.Valmentajana Antero Pulkkinen. Ilmoittautuminen 8.2. mennessä Hannu Siikamäki  050-5533300 / hannu.siikamaki@gmail.com. Lisätiedot oheisessa liitteessä.

Sunnuntaina 22.3.2015 klo 10-13.Teemana: Game Plan 2; syöttö / syötönpalautus – painotteinen.Valmentajana Rildo Ojala. Ilmoittautuminen 15.3. mennessä Hannu Siikamäki  050-5533300 / hannu.siikamaki@gmail.com. Lisätiedot oheisessa liitteessä.

Lammastennis Tennispuistossa la 21.3.2015 klo 18:30 alkaen

Tervetuloa kisailemaan sekanelinpelien merkeissä ’lampaasta’ la 21.3. Tennispuistoon klo 18:30  alkaen.  Maksu 10 eur per henkilö sisältäen iltapalan.  llmoittautumiset su 15.3. mennessä info@tate.fi  tai 040 581 2145/Ulla Troberg. 

Seniorien sarjatennisjoukkueiden ilmoittautumistilaisuus ke 6.5.2015 klo 18:00 Tennispuistossa

TaTe:lla on tällä kaudella 22 miesten ja 6 naisten joukkuetta seniorisarjoissa. Kehitämme toimintaamme ja erityisesti olisi hyvä saada uusia pelaajia naisjoukkueisiimme ja muutenkin uutta jäsenkuntaa tuonne seniorisarjojen ikäluokkien alapäähän jatkuvuuden turvaamiseksi sekä M60-sarjassa on vain yksi joukkue. Järjestämme eri ikäluokkien perinteisen liigajoukkueiden infotilaisuuden ke 6.5. klo 18:00 Tennispuistossa. Miettikää ja muodostakaa joukkueenne rungot valmiiksi ennen tilaisuutta ja huomioikaa valmiiksi pelaajien siirtymiset seuraaviin ikäluokkiin yms. ja varmistetaan, että halukkaille pelaajille löytyy sopiva joukkue osallistua ensi kaudenkin koitoksiin. Joukkueen kokoonpano on minimissään 3 pelaajaa – kokemus osoittaa optimiksi jopa 4-7 pelaajaa. Katso tarkempaa ohjeistusta sarjatennikseen kotisivuillamme www.tate.fi. Senioritennis ry ei ole vielä ilmoittanut joukkueiden muodostamisen aikarajaa, mutta oletamme sen olevan toukokuun alkupuolella. Lisätiedot Matti.K.P.Laamanen@gmail.com.  

Tervetuloa myös uusille jäsenille, joita voitte pyytää mukaan TaTe:n toimintaan omasta tuttavapiiristänne! HUOM! Senioreiden sarjatenniksen pelaajan pelioikeus edellyttää voimassa olevaa Suomen Tennisliiton K-jäsenyyttä ja Senioritennis ry:n jäsenyyttä sekä pelaajan on oltava TaTe:n jäsen. Ohjeet ja säännöt sarjatenniksestä ovat Suomen Senioritennis ry:n käsikirjassa. 

Yleisen sarjan TaTe:n joukkue ulkokaudelle

TaTe saa pitkästä aikaa myös ns. divarijoukkueen kasaan ulkokaudelle. Joukkueen kapteenina on Petri Tikkanen, jolla on perusjoukkue jo kasassa, mutta halukkaat voivat ilmoittaa Petrille halukkuutensa olla varamiehenä, kun kokemuksen mukaan niitä aina kuitenkin tarvitaan kesäotteluissa. Yhteystiedot Petri.Tikkanen1@gmail.com

 

Ennakkotietoa kesän ohjelmasta: 

TaTe:n nelinpelisarjat kesäkaudelle 1.6.-16.8.

Mikäli teillä on kiinnostusta jatkaa nelinpelejä myös kesällä niin halukkaille pareille järjestetään lohko. Ottelut vapaavalintaisin ajoin haluamillanne kentillä. Kaavaillut sarjat Naiset ja Miehet; lisätietoja ja ilmoittautumiset su 26.4. mennessä: Matti.K.P.Laamanen@gmail.com.   

Mikkelin senioriturnaus 3. – 5.7.

Kesän lomaohjelmaan sopiva turnaus järjestetään Mikkelissä heinäkuussa. Tervetuloa tatelaiset joukolla mukaan – toivottavasti saisimme kisoihin hyvän edustuksen ja voisimme samalla viettää mukavaa viikonloppua tenniksen merkeissä.

Lisätiedot www.tennisassa.fi.

Suunnitellut sarjat: kaksinpelit M40, M50, M55, M60, M65, M70 ja M75; nelinpelit M50, M60 ja M70 sekä sekanelinpelit NM45 ja NM55. 

TaTe:n mestaruuskilpailut pe 7.- su 9.8. ulkokentillä

Merkitkää kalenteriinne – lisätietoja tulee seuraavassa jäsenkirjeessä ja kotisivuilla. 

TaTe:n syyskauden kick-off torstaina 13.8. Tennispuistossa

Ja samoin tämä kalenteriinne – lisätiedot myöhemmin. 


Jäsenkirjeet lähetetään ainoastaan sähköpostilla ja uusin on aina nähtävillä Tennispuiston ilmoitustaululla sekä kotisivuillamme.  Ilmoitathan mahdollisimman pian täydennykset ja muutokset henkilötietoihin kotisivuillamme www.tate.fi kohdassa ’Jäsenhakemus ja henkilötietojen muutos’. 

Aurinkoisia kevätpäiviä!

Tate hallitus