Jäsenehdot

Tapiolan Tennis ry on rekisteröity yhdistys, joka järjestää tennisaiheisia tapahtumia, kilpailuja ja tukee jäsentensä tennisharrastusta tarjoamalla palveluita.

Henkilöjäsenyys: 

TaTe:n jäsenenä pääset osallistumaan seuran järjestämään toimintaan.

TaTe:n henkilöjäseneksi liitytään lähettämällä jäsenhakemus. Hakemuksen lähettämällä sitoutuu maksamaan liittymismaksun. Pian hakemuksen saapumisen jälkeen saat sähköpostitse liittymislaskun (60€), joka on samalla kyseisen kalenterivuoden jäsenmaksu. Liittymisvuoden jälkeen jäsenyys jatkuu automaattisesti. Jäsenmaksulaskut (50€) lähetetään vuoden alussa sähköpostitse. Huom: ATC-jäsenyyden osalta jäsenehdot ja laskutuskäytännöt ovat samat mutta liittymis- ja jäsenmaksun määrät määritellään erikseen. 

Elämäntilanteet vaihtelevat ja seuran jäsenyyden irtisanominen saattaa tulla ajankohtaiseksi. Irtisanoutuminen tulee tehdä kirjallisesti lähettämällä irtisanoutumisviesti seuran sähköpostiosoitteeseen (info(a)tate.fi) tai jäsenvastavaalle. Ero tulee voimaan eroilmoitusta seuraavan kalenterivuoden alusta eli 1.1. Eroamisvuoden jäsenmaksu tulee suorittaa seuralle normaalisti.

Yritysjäsenyys:

TaTe:ssa on mahdollista olla yritysjäsenenä, joka oikeuttaa kahden (2) henkilön nimeämiseen tennisseuramme jäseniksi. Yritysjäsenyytesi kautta saat yrityksellesi näkyvyyttä esimerkiksi TaTe:n kotisivuilla, viestinnässä sekä seuran järjestämissä tapahtumissa.

Yritysjäsenyys hinta on 300 € kalenterivuodessa. Palvelusta saa lisätietoja TaTe:n hallituksen puheenjohtajalta

Henkilörekisteriseloste

Päivitetty 17.2.2022