Sekis- ja nelinpelisarjat syksy 2021

Hei TaTen pelisarjojen pelaajat!

Ohessa Saatekirje uuteen kauteen (sis. säännöt, maksut, pelisiirrot).

Kevätkausi 2021 oli koronan vuoksi yllätysten aikaa ja hallien sulkeminen häiritsi monella tavoin pelitoimintaamme. Osa peleistäkin jäi pelaamatta, vaikka siirtomahdollisuuksia olikin tarjolla. Näiden sattumusten värittämän kauden eniten pisteitä keränneitä pelaajia olivat:

  • naisten 4-peleissä Anna-Maija Mäkelä ja Sanna Poranen
  • miesten 4-peleissä kolmikko Ilmo Korpelainen, Matti Laamanen ja Pasi Hopia
  • sekanelinpeleissä pisteitä pelasivat eniten Krista Öhman ja Mikael Lindqvist (lohko 1), Milla Suviranta ja Jaakko Soini (lohko 2) sekä Kaisa Puro ja Perttu Puro (lohko 3). 

Onnittelut kaikille!

 

Syyskausi on käynnistymässä ja pelit aloitetaan lauantaina 21.8. Kaaviot, pelisysteemi ja laskutustiedot löytyvät liitteistä. Nämä tiedot lisätään myös TaTe:n kotisivuille (Pelitoiminta). 

 

HUOM. Jos teillä jollain on tarvetta siirtää ottelua ja mahdollisuus pelata jo 14.8. (11.30-18.30) ottakaa välittömästi yhteyttä Tuulamarjaan! Esportissa on muutama peliaika tarjolla. Ilmoitus Tuulamarjalle viimeistään keskiviikkoon 18.8. klo 18 mennessä.

 

Pelaajamäärämme kasvun myötä syyskauden ottelut jatkuvat lauantaille 8.1.2022 asti. Olemme myös ottaneet käyttöön muutaman peliajan perjantai-iltoina klo 16.30-18.30. Perjantai-iltahan on mitä parhain tapa siirtyä työviikosta viikonlopun viettoon. Tarkista ottelusi ajankohta ja peliaika otteluohjelmista. 

 

Monet teistä pelaavat seka nelinpeli- että sekanelinpelisarjaa. Olemme yrittäneet huomioida tämän ja välttää kahta ottelua samana päivänä. Jos niin on kuitenkin käynyt, toivomme teidän käyttävän ottelun siirtomahdollisuutta. Tiedon mahdollisesta päällekkäisyydestä voi laittaa myös minulle ja kehitämme systeemiämme jatkossa niin, että tämä ei toistuisi.

 

Vara-aikoja on syyskaudelle käytössä kahdelle päivälle (25.12.  klo 11.30-18.30 välillä) ja (1.1.2022 klo 11.30-18.30 välillä), mikäli halli on silloin avoinna. Käytettävissä olevia vara-aikoja päivitetään myös TaTen kotisivuilla (Pelitoiminta / Sisäisten sarjojen vara-ajat).

 

Meillä on myös käytössä mahdollisuus vaihtaa peliaikoja sopimalla vaihdosta Esport Centerin kanssa. Viime kaudella koronatoimista johtuen oli paljon tarvetta aikojen siirtoihin ja se kuormitti Esportia jo vähän liiankin paljon. Hallin toiveesta vaihtosääntöjä tiukennetaan jonkin verran, mutta vaihtomahdollisuus kuitenkin säilyy. Tarkemmat ohjeet saatekirjeessä.

 

Pelimaksut maksetaan Tapiolan Tennis ry:n tilille ja eräpäivä 30.9.2021. Hinnat löytyvät saatekirjeessä.

 

Mukavia pelejä kaikille!

 

terv. Tuulamarja