Sekis- ja nelinpelisarjat kevät 2022

Hei TaTen pelisarjojen pelaajat!

 

Syyskausi 2021 saatiin pelattua kutakuinkin normaalisti koronasta huolimatta. Sarjasta on tullut varsin suosittu ja pelaajia oli mukana kaiken kaikkiaan 58. Monet teistä pelaavat sekä nelinpelejä että sekanelinpelejä. Suosion johdosta pelikausi jatkui aina 8.1.2022 asti.  Eniten syyskaudella pisteitä keräsivät:

  • naisten 4-peleissä yhtä paljon pisteitä keräsi 2 joukkuetta: Anna-Maija Mäkelä/ Sanna Poranen sekä Jane Hepworth/ Meri Löyttyniemi/ Thea Forsten. Joukkueiden keskinäisen ottelun voittivat Anna-Maija ja Sanna ja voittivat näin ollen naisten nelipelisarjan.
  • miesten 4-peleissä kolmikko Ilmo Korpelainen, Matti Laamanen ja Pasi Hopia
  • sekanelinpeleissä eniten pisteitä keräsivät Krista Öhman ja Mikael Lindqvist (lohko 1), Ulla Pallasto ja Mikko Mannonen (lohko 2) sekä Ritva Häyrinen-Immonen/ Ville Kotiaho (lohko 3). 

Onnittelut kaikille!

 

Kevätkausi käynnistyy jo lauantaina 15.1.2022. Kaaviot, pelisysteemi ja laskutustiedot löytyvät liitteestä Ohjeet… Nämä tiedot lisätään myös Esport Centerin ilmoitustaululle sekä TaTe:n kotisivuille (Pelitoiminta).

 

Tarkista ottelusi ajankohta ja peliaika otteluohjelmista. 

 

Monet teistä pelaavat sekä nelinpeli- että sekanelinpelisarjaa. Olemme yrittäneet huomioida tämän ja välttää kahta ottelua samana päivänä. Jos niin on kuitenkin käynyt, toivomme teidän käyttävän ottelun siirtomahdollisuutta. Tiedon mahdollisesta päällekkäisyydestä voi laittaa myös minulle ja kehitämme systeemiämme jatkossa niin, että tämä ei toistuisi.

 

Meillä on edelleen käytössä mahdollisuus vaihtaa peliaikoja sopimalla vaihdosta Esport Centerin kanssa viime syksyn tapaan. Nyt käytössä ollut systeemi on Esportin ja meidän seurantamme mukaan toiminut tosi hyvin. Toivottavasti se on palvellut hyvin myös teitä pelaajia.

 

Pelimaksut maksetaan Tapiolan Tennis ry:n tilille ja eräpäivä 15.2.2022.Unohduksen välttämiseksi maksun voi syöttää pankin maksupalveluun jo hyvissä ajoin. Hinnat löytyvät liitteestä.

 

Mukavia pelejä kaikille!

 

terv. Tuulamarja