Sarjatenniksen ohjeet 

Pelioikeus

Pelaajan pelioikeus edellyttää:

Joukkueen muodostaminen

Joka kevät seuran jäsenille järjestetään ilmoittautumis- ja infotilaisuus seuraavan kauden sarjatenniksestä. Tarkempi päivä ilmoitetaan jäsenkirjeessä. 

Joukkueeseen tulee olla nimettynä vähintään kolme (3) pelaajaa, joista yksi nimetään joukkueen kapteeniksi. Sarjajoukkueet muodostetaan ensisijaisesti kyseiseen ikäluokkaan kuuluvista pelaajista. SM-tasolla pelaavan joukkueen kapteenilla on oikeus valita ja muodostaa seuran edustusjoukkue parhaista kyseiseen ikäluokkaan kuuluvista ja vanhemmista pelaajista.

Joukkueen kapteenin velvollisuutena on huolehtia, että:

  • kaikki joukkueeseen nimetyt jäsenet ovat tietoisia tulevista otteluajoista.
  • joukkueen kokoonpano on tiedossa hyvissä ajoin ennen ottelua.
  • kentät on varattu. Katso ohjeet: Kenttävaraukset kotiotteluissa
  • kotiottelutukien hakijasta on sovittu. 
  • tulokset ilmoitetaan Tennisässään.
  • pelimahdollisuudet jakaantuvat reilun joukkuehengen mukaisesti.

Tarkemmat tiedot: Ohjeita joukkueiden kapteeneille

Maksut ja TaTe:n taloudellinen tuki joukkueille 

TaTe maksaa joukkueiden ilmoittautumismaksun, edellyttäen että joukkue tallentaa itse kokoonpanonsa ja ottelutuloksensa Tennisässään.

Lisäksi TaTe hyvittää kotiotteluiden kenttämaksuista 35 % kauden päättyessä. Tuki haetaan kotisivuilla olevalla lomakkeella, erikseen syys- ja kevätkaudelle. Yksi henkilö hakee joukkueen tuen kaudelta yhdellä lomakkeella. 

Tuki koskee vain kenttämaksuja. Hakemuslomakkeeseen tulee liittää kunkin ottelun kenttien maksutosite, josta ilmenee maksetut tunnit ja niiden hinnat.

Tilityslomake Excel

Tukihakemukset liitteineen toimitetaan Tennispuistossa olevaan TaTe:n postilaatikkoon  tai sähköpostitse osoitteeseen sarjatennisvastaavalle. 

TaTe hyvittää kotiotteluiden kenttätuet, jotka on haettu syyskauden osalta 17.12. mennessä ja kevätkauden osalta 30.4. mennessä. 

Lisätietoja antaa TaTe:n sarjatennisvastaava

(päivitetty 29.12.2022)