Sarjatenniksen kenttävaraukset ja suositushallit

Kenttävaraukset on syytä tehdä erittäin hyvissä ajoin. Yksi kenttä tarvitaan vähintään neljäksi tunniksi (kaksinpeli ja nelinpeli) ja toinen kenttä samanaikaisesti kahdeksi tunniksi (toinen kaksinpeli).   

Lisäksi muista mainita varauksesi yhteydessä, että kyseessä on sarjaottelu niin saamme ko. hallin tarjoushinnat käyttöömme! 

 TaTe:n sarjatenniksen suositushallit

1.   Tapiolan Tennispuisto (kotihallimme)

Viikonloppuisin tarjolla TaTe:n sarjatennikseen erikoishintoja 2 kenttää (2+4h)
http://www.tennispuisto.net/7. Käytä niitä tai mahdollisesti arkipäivävuoroja, jotka ovat aina edullisempia.

http://www.tennispuisto.net/ ; Tuulikuja 1, Espoo, puh. 09-8676530

2.   Olarin Liikuntahalli

Perjantaisin ja lauantaisin klo 18:00 jälkeen hyviä pakettihintoja sarjatennikseen: 2 kenttää, joista toinen neljä ja toinen kaksi tuntia.

 Kts. http://smashtennis.sporttisaitti.com/hallit/olarin-liikuntahalli/hinnasto/

Huom! Hallissa ei ole henkilöstöä ja saat numerokoodin varatessa, jolla ovi avautuu. Myös valot sammuvat automaattisesti 5 min. varauksen jälkeen, jos tarvitset lisäaikaa niin soita alla olevaan numeroon Myllypurossa.

http://www.olaritennis.fi ; Olarinniityntie 8, Espoo, puhelimitse Myllypuron Finland Tennis Clubin kautta 09-341 7130

3. Talin Tenniskeskus

Talissa ainoa erikoishinta on lauantaisin klo 19:00 alkaen. Huom! Kassalla pitää muistuttaa, että on kyseessä Sarjaottelu ja erikoishinta on tällöin voimassa jo klo 18 alkaen ja halli auki klo 23 saakka.

Muina aikoina hinnaston mukaan: http://www.talintenniskeskus.fi/?sivu=hinnasto

http://www.talintenniskeskus.fi/  ; Kutomokuja 4, Helsinki, puh. 09-56564

4. Esport Center

Esport on myös sopinut kanssamme erityisalennuksia TaTe:n sarjapeleihin kun varataan samalla normaalipaketti 4h+2h. Muista mainita alla oleva erikoishinnoittelu, mikä pitäisi myös näkyä heidän järjestelmissään. Varauksissa yli 2 viikon päähän auttaa Terhi / mailapelit@esport.fi

Etuna siellä on, että myös viikonloppuisin saattaa aamu- ja iltapäivätunteja olla saatavilla. Kts. http://www.esport.fi/mailapelit/hinnasto

http://www.esport.fi/center/mailapelit/tennis/;  Koivu-Mankkaan tie 3, Espoo, 
puh. 09 5024 700

Tarpeen vaatiessa ottelut voi pelata muuallakin, mutta oheiset tenniskeskukset ja pakettihinnat ovat TaTe:n suosittelemia, jotta kustannukset pysyvät kurissa. Huomatkaa, että näiden hallien tarjousaikana olleista liigaotteluista hyvitetään vain näiden alennettujen hintojen mukainen osuus!