Jäsenkirje 6/2021

 

Hyvä tatelainen! 

 

Meillä (ja) huippuammattilaisilla on kalentereissamme pian kisatauko. Nyt on siis aika keskittyä pelikunnon luomiseen kentän ulkopuolella, katso Esportin Fitnessin tarjoamat tarjoukset alla. Toisaalta, ehkä tauon aikana voisi lisäksi päivittää pelivälineet, alla seuravaatteiden ja pallojen tilauksesta lisää. Muistathan tennistarvikkeita ostaessa myös Tenniswarehouse-Europe:n alennuskoodimme!

 

Nuorten tatelaisten ATC-jaosto sai juuri uuden hienon logon, jota käytetään ATC-viestinnässä tästä lähtien: 


Seuran sisäinen Facebook-ryhmämme on: Tatelaiset. Ryhmässä voi vapaasti keskustella tenniksestä, kierrättää tennisvälineitään, hakea peliseuraa jne.Jäsenetuja

 

Seuravaatteet Stadiumista!

Seuramme logoilla varustetut seuravaatteet voi jokainen jäsen nyt tilata suoraan Stadiumin sivulta. Tässä suorat linkit sivuille: 

TaTe-logolla: www.stadium.fi/seurat/1967776

ATC-logolla: www.stadium.fi/seurat/1971374 

 

TaTe-logolla voi vaatteita jo tilata. ATC-mallisto saadaan sivuille itsenäisyyspäivään mennessä. 

 

Tilaus on helppoa: Maksat tilauksesi verkkokaupan kassalla ja saat valita, haluatko toimituksen kotiin, lähimpään Stadium myymälään tai lähimpään PostNordin noutopisteeseen. Tilauksesi on 6-10 arkipäivässä valitsemassasi noutopisteessä. Seuramalliston sovituskappaleet löytyvät Iso Omenan Stadium-liikkeestä Team Sales -osaston Showroomista, sisäänkäynti kenkäosaston nurkasta.

 

Voit myös tukea seuraamme kun tilaat Stadiumista muita tuotteita. Rekisteröitymällä Stadium Member -bonussysteemin kautta saat henkilökohtaista bonusta – jonka saat aina kokonaan itsellesi – ja lisäksi Stadium antaa kolmen prosentin ekstrabonuksen, joka maksetaan tukemallesi seuralle tai seuroille. Valitaksesi joukkueen kirjaudu Omille Sivuillesi ja valitse välilehti ”Tue seuraasi”. Etsi  ja lisää “Tapiolan Tennis”  kohdasta ”Etsi seura”. 

 

Esport Fitness-jäsenyys!

TaTe:n jäsenenä pääset treenaamaan Esportin toimipisteissä ilmaiseksi viikon ajan noutamalla itsellesi treeniin oikeuttavan passin toimipisteestämme 20.12.2021 mennessä. Saat käyttöösi Esport Arenan, Esport Centerin ja Esport Bristolin palvelut. Käytössäsi on muun muassa kuntosalit, lähes 300 ryhmäliikuntatuntia ja 800 metrin sisäjuoksurata. Saapuessasi Esportin vastaanottopisteelle kerro, että olet TaTe:sta, ja saat tutustumispassin seuraavaksi 7 päiväksi käyttöösi. Paikkoja ryhmäliikuntatunneille on rajoitetusti (paikkaa ei voi ilman jäsenyyttä varata etukäteen), saavuthan siis ajoissa paikalle! Kuntosaleille ja Arenan juoksuradalle pääset aina ilman varauksia. Lisätietoja eri liikuntamahdollisuuksista saat osoitteesta www.esport.fi.

 

Esport‐jäsenyydet etuhintaan:

Esport Smart: 64 €/kk (norm. 74 €/kk) ‐ 12 kk sopimus, jossa 1 kk taukomahdollisuus. Esport Flexi: 66 €/kk (norm. 78 €/kk) ‐ toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Kun liityt uudeksi Esport Smart‐jäseneksi 20.12.2021 mennessä, saat koodilla ”TaTe” joulu‐ ja tammikuun treenit veloituksetta! Lisäksi saat liittymismaksun ilmaiseksi (norm. 70 €) sekä yhden Personal Trainer ‐konsultaation kaupan päälle (arvo 39 €)! Flexi‐jäsenyyteen saat kuluvan kuukauden treenit veloituksetta, liittymismaksun ilmaiseksi sekä yhden Personal Trainer ‐ konsultaation kaupan päälle! Edut koskevat uusia Esport-jäsenyyksiä.

 

Tervetuloa lisäksi kokeilemaan myös “Hyvinvointimaailman Netflixiä”, Esport WellNetiä! Tunnukset ovat voimassa 20.12.2021 saakka. Pääset kirjautumaan onlinepalvelu WellNetiin: wellnet.esport.fi

 

Esport-jäsenetuja ‐ hyvä tietää:

  • Esport‐jäsenille ilmaiset mailapelit kesäkaudella seuraavasti:

    • Tennis 1.6.‐31.7., sulkapallo ja squash 16.6‐31.7. Ei koske vakio‐ tai osakevuoroja.

  • Muista myös kehoa huoltavat harjoitteet! Esport jäsenyydellä mm. pilatesta/yogaa/mindfulnessia/kehonhuoltoa yms monipuolisesti niin livetunneilla kun WellNetinkin kautta.

Mukavia liikuntahetkiä Esportissa!

 

Perjantai-nelurivuoro / Esport k13 klo16:30-18:30

Tatelaisten neluri-/mixti-treenivuoro perjantaisin kello 16:30-18:30 (Esport k13) jatkuu jälleen heti loppiaisen jälkeen. Valitsemansa perjantain peleihin voi pelipaikan varata Nimenhuuto-palvelussa (rekisteröidy ensin tate-atc.nimenhuuto.com). Ilmoittautumalla vuorolle mukaan, olet osavastuussa tuntien käytöstä ja maksusta, kentälle ei tule ketään tilaisuuden järjestäjää eikä valmentajaa. Varauksia voi tehdä vapaasti niin monelle viikolle kuin haluaa. Jos pelaajia puuttuu, voi tate.fi-sivuilta löytää neluri/sarja-pelaajia tai kysellä apua osoitteesta info@tate.fi. Tarvittaessa voi toki pelata kaksarinkin jos neluria ei saada kasaan. Tunnit maksetaan normaaliin tapaan Esportin kassalla pelin yhteydessä.  

 

Ohjeet  tate-atc.nimenhuuto.com -rekisteröitymiseen: 

1: Järjestelmään rekisteröintiin tarvitaan salasana jonka olet saanut sähköpostitetussa jäsenkirjeessä. Voit käyttää suoraa linkkiä, jossa salasana on jo mukana: 

https://tate-atc.nimenhuuto.com/

2: Kirjoita lomakkeelle nimesi (Player’s name) ja sähköpostiosoitteesi (email).

3: Klikkaa sähköpostiisi tullutta varmistuslinkkiä, jonka nimenhuuto.com lähetti

4. Ilmoittaudu mukaan tapahtumiin atc-tate.nimenhuuto.com:issa. Perjantain nelurivuorot ovat nimenhuudossa nimeltänsä “Doubles for 2h (Self-organized)”. Atc-tate.nimenhuuto.comissa on myös muita pelitapahtumia, joihin voi toki osallistua myös mukaan (Lisätietoa niistä antaa Tommi: ollikkala@icloud.com)!  

 

Muuta

 

Pallotilaus uuteen tennisvuoteen 2022!

Tilaa nyt palloja ja hyviä overgripejä alkuvuoden tarpeisiisi mukaan lukien sarjatennis! Seuraava tilaus on noin toukokuussa!

TaTe tarjoaa tällä kertaa vaihtoehtona seuraavia kolmea pallovaihtoehtoa ja RS-gripejä:

1. Miellyttävä Robin Söderlingin RS Tour Edition (valkoinen putki). Jäsenemme voivat tilata näitä hintaan 6,50 EUR per 4 pallon putki. 

2. Tecnifibret ovat maahantuojalta ja Ranskastakin loppu, joten tarjoavat Suomessa harvinaista saksalaista huippupalloa: Unlimited Code Red -palloa. Näitä on tarjolla jäsenille hintaan 7,00 EUR per 4 pallon putki.

3. Uutena vaihtoehtona Stadium yhteistyön kautta Wilson Roland Garros ja sitä on tarjolla hintaan 7,50 EUR per 4 pallon putki. 

Huom! Pallojen minimitilaus per henkilö on 4 putkea yhteensä, mutta ne voivat olla eri merkkejä.

4. Lisäksi on  12 kpl pakkaus Robin Söderling overgripejä 30,00 EUR per pakkaus. Grippi on tenniksessä yhtä tärkeä kuin jänteet ja nyt saat samalla helposti tilattua ykkösluokan overgripejä edullisesti!

Tilaukset ovat jakelussa tammikuun alussa.

Vahvista tilauksesi (vähintään 4 putkea per tilaus ja overgripit 12 kpl yksiköissä) viimeistään 19.12. joko sähköpostitse matti.k.p.laamanen@gmail.com tai puhelimitse (040) 48 58 88 0.    

Huom! SM-tason sarjatennisjoukkueiden kapteenit: vahvista myös kevätkauden kotiotteluiden matsipallot 2 ptk/kotiottelu!

 

Syyskauden tuki liigapeleihin!

Liigajoukkueet saavat entiseen malliin seuralta tukea 35% kotiotteluiden kenttämaksuihin. Lähettäkää anomukset kuitteineen 31.1.2022 mennessä. Kapteenit saavat tarkemmat ohjeet tammikuun alussa.Yhteenvetoa menneistä tapahtumista

 

Glögitennis Tennispuistossa la 27.11.

Seuran pikkujoulutennikset pelattiin perinteisin menoin marraskuun viimeisenä lauantaina. Ensin juotiin glögit ja arvottiin jokaiselle numero kaavioon. Sitten pelattiin 3h vaihtuvin parein ja ynnättiin yhteen voitetut ja hävityt pelit. Kyllä taas iltapala ja jälkipelit maistuivat pitkän pelirupeaman päätteeksi! Parhaille ja onnekkaimmille oli vielä luvassa pienet palkinnot. Hauskaa oli, ja tässä siitä pieni videotodiste:  https://youtu.be/GHoVvgCcdUM Terveisin, 

TaTe hallitus

 

P.S. Yhteystietojesi muuttuessa (osoite, puhelinnumero, sähköposti tms.) ilmoitathan siitä suoraan tennisclub.fi - järjestelmän kautta tai vaihtoehtoisesti kotisivujen lomakkeella.