Jäsenkirje 4/2021

 

Hyvä tatelainen! 

 

Tenniskesä on kuumimmillaan ja lomakausi nurkan takana. Kesävalmennuksien kesäkuu on nyt taputeltu ja treenikentälle palataan jälleen elokuussa. Jos olisit kiinnostunut viikkovalmennuksesta heti elokuun alusta, ole yhteydessä Ipaan: ilkka.pekka.aho outlook.com

 

Seuran sisäinen Facebook-ryhmämme on: Tatelaiset. Ryhmässä voi vapaasti keskustella tenniksestä, kierrättää tennisvälineitään, hakea peliseuraa jne.

 

Muistathan tennistarvikkeita ostaessa Tenniswarehouse-Europe:n alennuskoodimme. Seuran uusi hallitus

 

TaTe:n 9.6.2021 pidetyssä vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus. Hallitus on järjestäytynyt seuraavasti: 

 

Nimi

Vastuualue

Puheenjohtaja; suunnittelu ja varainhankinta

Matti Laamanen

Varapuheenjohtaja; jäsenasiat ja STL-yhteistyö

Pekka Ahomaa

Toiminnan kehittäminen ja kokousten sihteeri

Tuulamarja Huisman

Rahastonhoitaja

Kaija Ollila

Seniorien sarjatennis ja kilpailut

Ilkka-Pekka Aho

Tiedotus, viestintä ja kotisivut

Ville Kotiaho

Tapahtumat ja matkat

Leena Ala-Ketola

Valmennusvastaava, ATC-TaTe ja avoimen luokan sarjatennis

Tommi Ollikkala

ATC:n talous ja hallinto

Stina Sankila

Kesäkuun tapahtumia

 

Aamiaistennis ti 29.6. klo 7:00-9:30 

Tervetuloa TaTe:n uuteen tapahtumaan Aamiaistennikseen tiistaina 29.6. klo 7-9.30!

 

Ensin pelataan Esportin ulkokentillä nelinpelejä/sekiksiä klo 7-9 ja pelien jälkeen on tarjolla aamiainen( täytetty reissumies, smoothie ja kahvi/tee) Esportin Cafeessa. Tapahtuma päättyy aamiaiseen. Erillisiä pelikaavioita ei tehdä vaan pelataan joustavasti vaihtuvin parein. 

 

Tapahtuma on uutuus, jota pilotoidaan ja palautteen perusteella voi saada jatkoa syksyllä esim. kerran kuussa. Tapahtuma maksaa 20€ sis. kentät, pallot ja aamiaisen. Sateen sattuessa pelataan sisällä. Tapahtumaan mahtuu 8 pelaajaa, joten ilmoittaudu nopeasti Leenalle: leena.alaketola gmail.com.Elokuun tapahtumia

 

Viikonloppu Vierumäellä 13.8.-15.8.2021

Vierumäen tapahtumaan on vielä 4 miespaikkaa jäljellä! Majoitus on varattu pe-su ihka uudesta Hotelli Fennadasta tenniskenttien vierestä. Viikonloppuna pelataan nelinpelejä lauantaina klo 11-16 ja sunnuntaina klo 10-15. 

 

Vierumäen viikonloppu maksaa 230 euroa/hlö. Hinta sisältää majoituksen, aamiaisen, lounaan, päivällisen, tenniksen ja rantasaunan lauantain pelien jälkeen. Ilman majoitusta hinta on 100 euroa/hlö. 

 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut Leenalta: leena.alaketola gmail.comSeuran mestaruuskilpailut pe 6.8.-su 8.8. 

Sarjoina ovat miehet ja naiset, alle ja yli 55 vuotta, sekä singelit että dubbelit. Nyt on mukana myös nuorten aikuisten ATC-TaTe, joten odotamme mukaan lukuisia nuorempia pelaajia! Ensisijaisena pelipaikkana Tennispuiston massakentät. Alkulohkojen osalta saatetaan pelata myös sisällä tai Esportissa. Lisätiedot tarkennetaan omalla kisakutsulla heinäkuun puolivälissä.

 

Pelaajien yhteinen kokoontuminen eli Kickoff tulevalle kaudelle pidetään perjantaina 6.8. klo 20 Tennispuiston terassilla. Luvassa on grilliruokaa, juotavaa ja viihtymistä lohkojen alkupelien jälkeen. Tarjoilu sisältyy kisan osallistumismaksuun.Nelinpeli- ja sekanelinpelisarjat

 

Lauantaisin pelattavat nelinpeli- ja sekanelinpelisarjat jatkuvat taas elokuussa. Kevään parit sijoitetaan automaattisesti uuteen peliohjelmaan ja uusia pareja voidaan ottaa mukaan, jos tilaa löytyy! Jos haluatte uutena mukaan tai jos ette jatka pelejä syyskaudella 2021, ilmoita poisjäännistä Tuulamarjalle (tuulam.huisman gmail.com) viimeistään heinäkuussa. 

 

Yhteenvetoa menneistä tapahtumista

 

Hangon reissu kesäkuun alussa oli täydellinen kokonaisuus, matkaseuran, pelisään, kenttien ja ruoan suhteen. Matkasta on myös kooste Youtubessa. Ensi vuonna nautimme jälleen peliviikonloppua jossain Etelä-Suomen kesätenniskohteessa!

 

Aiemmin, Mailanpäivä-puumailapelit siirrettiin pari viikkoa eteenpäin ja pelattiin sitten sunnuntaina 30.5. Tapiolan massalla hienossa tunnelmassa ja erinomaisessa kesäsäässä. 

 

Muuta

 

Davis Cup Suomi-Intia Metro Areenalla 17.-18.9.2021

Liput ovat nyt myynnissä syksyn huikeimpaan maaotteluun,  Suomi - Intia Espoo Metro Areenalla 17.-18.9.2021! Davis cup -liput ostettavissa viikonlopun ajan Tennisliiton OmaTennis-sovelluksen kautta ja maanantaista alkaen Tiketti.fi. OmaTennis-sovelluksen voi puhelimeensa ladata Google Playsta tai Apple storesta.Terveisin, 

TaTe hallitus

 

P.S. Yhteystietojesi muuttuessa (osoite, puhelinnumero, sähköposti tms.) ilmoitathan siitä suoraan tennisclub.fi - järjestelmän kautta tai vaihtoehtoisesti kotisivujen lomakkeella.