Jäsenkirje 5/2021

 

Hyvä tatelainen! 

 

Kauden vaihto on käsillä ja kahdet tenniskengät kulkee jälleen kassissa. Syksyn valmennuskausi alkaa 16.8. ja nelurisarjat 21.8. Nelurin pelaajille on nyt myös tarjolla perjantai-vuoro, josta lisää alla. 

 

Sarjatennis-kausikin kohta nytkähtää käyntiin. Sarjatennisvastaavat hoitavat joukkueiden rekisteröinnin. Jos vielä on joukkue hukassa, ole yhteydessä seniorisarjojen osalta Ipaan (ilkka.pekka.aho outlook.com) ja avoimen sarjatenniksen osalta Tommiin (ollikkala icloud.com).

 

Lisäksi, Metro Areenan Davis cup -matsit ovat jo kuukauden päästä, muistathan hankkia liput! Hienoa päästä jälleen näkemään huipputason tennistä Espoossa. Varsinkin kun Ruusuvuoren taso ATP-tourilla on ollut odotetun vahvaa ja samalla Harri Heliövaara on noussut nelurin puolella ihan huipputasolle, kuten voi lukea miehen blogista

 

Seuran sisäinen Facebook-ryhmämme on: Tatelaiset. Ryhmässä voi vapaasti keskustella tenniksestä, kierrättää tennisvälineitään, hakea peliseuraa jne.

 

Muistathan tennistarvikkeita ostaessa Tenniswarehouse-Europe:n alennuskoodimme.Tulevia tapahtumia

 

Perjantai-nelurivuoro / Esport k13 klo16:30-18:30

Tatelaisille on luotu uusi neluri-/mixti-treenivuoro perjantaisin kello 16:30-18:30 (Esport k13). Valitsemansa perjantain peleihin voi pelipaikan varata Nimenhuuto-palvelussa (rekisteröidy ensin tate-atc.nimenhuuto.com). Ilmoittautumalla vuorolle mukaan, olet osavastuussa tuntien käytöstä ja maksusta, kentälle ei tule ketään tilaisuuden järjestäjää eikä valmentajaa. Varauksia voi tehdä vapaasti niin monelle viikolle kuin haluaa. Jos pelaajia puuttuu, voi tate.fi-sivuilta löytää neluri/sarja-pelaajia tai kysellä apua osoitteesta info@tate.fi. Tarvittaessa voi toki pelata kaksarinkin jos neluria ei saada kasaan. Tunnit maksetaan normaaliin tapaan Esportin kassalla pelin yhteydessä.  

 

Ohjeet  tate-atc.nimenhuuto.com -rekisteröitymiseen: 

1: Järjestelmään rekisteröintiin tarvitaan salasana ja se on sähköpostissasi. Voit käyttää suoraa linkkiä, jossa salasana on jo mukana.

2: Kirjoita lomakkeelle nimesi (Player’s name) ja sähköpostiosoitteesi (email).

3: Klikkaa sähköpostiisi tullutta varmistuslinkkiä, jonka nimenhuuto.com lähetti

4. Ilmoittaudu mukaan tapahtumiin atc-tate.nimenhuuto.com:issa. Perjantain nelurivuorot ovat nimenhuudossa nimeltänsä “Doubles for 2h (Self-organized)”. Atc-tate.nimenhuuto.comissa on myös muita pelitapahtumia, joihin voi toki osallistua myös mukaan (Lisätietoa niistä antaa Tommi: ollikkala@icloud.com)!   

Oktoberfest Tennispuistossa la 16.10. klo 18:00 alkaen 

Pelaamme nelinpeliä ja sekanelinpeliä vaihtuvin parein klo 18:00 alkaen (kaaviot jaetaan klo 17:45). Pelien jälkeen nautimme teeman mukaista iltapalaa. Kaikentasoisille pelaajille pyritään järjestämään sopivia otteluita. Mukaan mahtuu 10 naista ja 10 miestä. Kerro oma toiveesi mieluisimmasta pelitavasta (sekis vaiko neluri) ilmoittautuessasi. Kaaviot pyritään painottamaan toiveiden pohjalta.  

 

Ilmoittautuminen: leena.alaketola gmail.com (tai tekstiviestillä 050 346 1978/Leena ) viimeistään sunnuntaina 10.10. 

 

Hinta 20 euroa, joka maksetaan etukäteen TaTe:n tilille FI49 1583 3000 0455 23, viite 20187. Jos et pääsekään tapahtumaan, järjestäthän itsellesi sijaisen.

 

Pikkujouluglögit ja Glögitennis Tennispuistossa la 27.11. klo 17:30 alkaen 

Seuran perinteiset glögit juodaan alkaen klo 17:30 ja sen jälkeen pelataan sekanelinpelejä arvotuin, vaihtuvin parein 18:00 - 21:00. Pelaajille iltapalaa pelien jälkeen. Pelkkään glögiin osallistuminen on ilmaista.  

 

Ilmoittautuminen: leena.alaketola gmail.com (tai tekstiviestillä 050 346 1978/Leena ) viimeistään sunnuntaina 20.11. 

 

Glögitenniksen hinta iltapaloineen 20 euroa, joka maksetaan etukäteen TaTe:n tilille FI49 1583 3000 0455 23, viite 20187. Jos et pääsekään tapahtumaan, järjestäthän itsellesi sijaisen.

 

Yhteenvetoa menneistä tapahtumista

 

Seuran mestaruuskilpailut pidettiin pe 6.8.-su 8.8. Voittajiksi selvisivät:

  • Naiset singeli avoin Meri Löyttyniemi

  • Naiset dubbeli avoin Meri Löyttyniemi ja Tuija Ihalainen

  • Miehet singeli alle 55v Heikki Untamo

  • Miehet singeli yli 55v Timo Löyttyniemi

  • Miehet dubbeli avoin Heikki Untamo ja Jussi Turunen

Kiitos kaikille osallistujille hienosta kisasta!

 

Muuta

 

Pallotilaus hallikauteen

Tilaa nyt palloja ja hyviä overgripejä alkuvuoden tarpeisiisi mukaan lukien. sarjatennis! Seuraava tilaus sitten vasta jossain tammikuun paikkeilla!

TaTe tarjoaa tällä kertaa vaihtoehtona seuraavia kolmea pallovaihtoehtoa ja RS-gripejä:

1. Miellyttävä Robin Söderlingin RS Tour Edition (valkoinen putki). Jäsenemme voivat tilata näitä hintaan 6,50 EUR per 4 pallon putki. 

2. Kestävää ja hyvää Tecnifibre X-One palloa. Näitä on tarjolla jäsenille hintaan 7,00 EUR per 4 pallon putki.

3. Babolat Team on heidän lippulaivapallonsa ja sitä on tarjolla hintaan 8,00 EUR per 4 pallon putki.

Huom! Pallojen minimitilaus per henkilö on 4 putkea yhteensä, mutta voivat olla eri merkkejä.

4. Lisäksi on  12 kpl pakkaus Robin Söderling overgripejä 28,00 EUR per pakkaus. Grippi on tenniksessä yhtä tärkeä kuin jänteet ja nyt saat samalla helposti tilattua ykkösluokan overgripejä edullisesti!

Tilaukset ovat jakelussa noin elo-syyskuun vaihteessa.

Vahvista tilauksesi (vähintään 4 putkea per tilaus ja overgripit 12 kpl yksiköissä) viimeistään 22.8. joko sähköpostitse matti.k.p.laamanen gmail.com tai puhelimitse (040) 48 58 88 0.    

Huom! SM-tason sarjatennisjoukkueiden kapteenit: kotiotteluiden matsipallot 2 ptk/kotiottelut jaetaan myöhemmin kun otteluohjelmat ovat tiedossa!

 

Terveisin, 

TaTe hallitus

 

P.S. Yhteystietojesi muuttuessa (osoite, puhelinnumero, sähköposti tms.) ilmoitathan siitä suoraan tennisclub.fi - järjestelmän kautta tai vaihtoehtoisesti kotisivujen lomakkeella.