Jäsenkirje 3/2021

KUTSU:

TaTe:n vuosikokous keskiviikkona 9.6.2021 klo 17:00 Tennispuistossa

 

Tapiolan Tennis ry:n vuosikokous pidetään Tennispuiston kahviossa keskiviikkona 9.6. klo 17:00 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. 

Tervetuloa ! Tässä on vuosikokouksen materiaaleihin linkki.
Tulevia tapahtumia

 

PuuMailan päivä su 30.5. klo 16.00 alkaen

Säiden vuoksi puumailapelit siirrettiin kuun loppuun ja sunnuntaille. Vielä voi siis ilmoittautua mukaan! 

 

Pelaamme puumailoilla ja teeman mukaisesti perinteisellä tennisvaatetuksella Tennispuiston ulkokentillä, nelinpelejä klo 16.00 - 18.00. Pelien jälkeen on tarjoilua. Puumailan voi myös lainata paikan päällä. Puumailoilla lyöminen vaatii pelisilmältä vanhan ajan tarkkuuttaa, joten annos pelihuumoria tarvitaan mukaan kun näin kerran vuodessa tätä taitoa vain testataan!  

 

Ilmoittautuminen: viimeistään keskiviikkona  26.05 sähköpostilla leena.alaketola@gmail.com.

 

Hinta 20 euroa, joka maksetaan etukäteen TaTe:n tilille FI49 1583 3000 0455 23, viite 20187. Jos et pääse tapahtumaan, järjestäthän sijaisen.

 

Viikonloppu Vierumäellä 13.8.-15.8.2021

Vierumäen tapahtumaan on vielä tilaa! Majoitus on varattu pe-su ihka uudesta Hotelli Fennadasta tenniskenttien vierestä. Viikonloppuna pelataan nelinpelejä lauantaina klo 11-16 ja sunnuntaina klo 10-15. 

 

Vierumäen viikonloppu maksaa 230 euroa/hlö. Hinta sisältää majoituksen, aamiaisen, lounaan, päivällisen, tenniksen ja rantasaunan lauantain pelien jälkeen. Ilman majoitusta hinta on 100 euroa/hlö. 

 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut Leena; leena.alaketola@gmail.com. Tapahtuma järjestetään huomioiden voimassaoleva koronaohjeistus.

 

ATC-TaTe:n pelipäivät 

ATC-TaTe järjestää kesän lähestyessä ja kesän aikana pelipäiviä (Game Days), joihin kaikki TaTe:n jäsenet voivat ilmoittautua ja osallistua. Pelipäivissä usealle kentälle mahtuu aina kaiken tasoisia pelaajia! Näihin ilmoittaudutaan nimenhuuto.com palvelussa, johon saa tunnukset täältä

 

29.5. klo 19-21, Esport Center, kolmella sisäkentällä 

Maksaa 7 euroa ja laskutetaan myöhemmin.

Sisäpelipäivät alkavat kentän nro 4 ympäristöstä, josta jakaudutaan kolmelle kentälle.

 

5.6. klo 15-18 Tennispuisto, kolmella ulkokentällä. Viralliset ATC-TaTe:n kesäkauden avajaiset! 

19.6. klo18-20 Tennispuisto, kolmella ulkokentällä.

 

ATC-TaTe:n toiminnan osalta lisätietoja voi pyytää vetäjänä toimivalta Tommi Ollikkalalta (ollikkala icloud com).

 

Seuran mestaruuskilpailut pe 6.8.-su 8.8. 

Sarjoina ovat miehet ja naiset, alle ja yli 55 vuotta, sekä singelit että dubbelit. Nyt on mukana myös nuorten aikuisten ATC-TaTe, joten odotamme mukaan lukuisia nuorempia pelaajia! Ensisijaisena pelipaikkana Tennispuiston massakentät. Alkulohkojen osalta saatetaan pelata myös sisällä tai Esportissa. Lisätiedot tarkennetaan omalla kisakutsulla heinäkuun puolivälissä.

 

Pelaajien yhteinen kokoontuminen eli Kickoff tulevalle kaudelle pidetään perjantaina 6.8. klo 20 Tennispuiston terassilla. Luvassa on grilliruokaa, juotavaa ja viihtymistä lohkojen alkupelien jälkeen. Tarjoilu sisältyy kisan osallistumismaksuun.

 

Valmennus

 

Kesän TaTe-valmennukset käynnistyvät maanantaina 31.5. Vielä on tilaa muutamalle jälki-ilmoittautujalle. Ota yhteyttä Ipaan ilkka.pekka.aho outlook com.

 

Lisäksi kesävalmennusta järjestää myös ATC-TaTe-jaosto Tennispuiston ulkokentillä Tommi Ollikkalan vetämänä, kaikki tatelaiset voivat myös näihin osallistua:

 

Viikkovalmennukset alkavat 29.5. (3 kertaa) ja jatkuvat kiinnostuksen mukaan 2.8. (2 kertaa elokuussa):

 

MA, 1 h, 18-19/19-20. Tasot 1-3. Hinta 19e per sessio.

TI, 1 h, , 18-19/19-20. Tasot 1-3. Hinta 19e per sessio.

 

TO, 1,5 h, 17-18:30/18:30-20:00, Tasot 4-5. Hinta 28,5e per sessio.

 

ATC-Tate-toiminnan osalta, ilmoittaudu sähköpostilla Tommille (ollikkala icloud com) torstaihin 27.5. mennessä.

 

Valmennusten syyskausi käynnistyy 15.8. pääosin keväisin ajoin ja ryhmin. Jos tahdot tulla mukaan uutena valmennettavana mukaan, tai jos tahdot jäädä pois toiminnasta niin ota yhteyttä ilkka.pekka.aho outlook com.Sarjatennis

 

Epävirallisten ennakkotietojen mukaan kukin seniorisarjajoukkue jatkaa entisellä tasollaan, eikä jatkavien joukkueiden kapteenien tarvitse ilmoittautua erikseen TennisÄssään ellei joukkue ole siirtymässä eri ikäluokkaan. Jos joukkueesi lopettaa tai aloittaa kokonaan uutena, tulee myös ilmoittaa TennisÄssään. Joukkueen jäsenien lisäykset tehdään vasta elokuussa erikseen kuhunkin joukkueeseen. Sarjan ohjelma julkaistaan syyskuussa. Kausi alkaa lokakuussa ja jatkunee toukokuulle. TaTe ei järjestä erillistä kokousta joukkueiden kokoamiseen kesäkuussa, asiat pyritään hoitamaan sähköpostein.

 

Jos tahdot mukaan uutena pelaajana tai tahdot perustaa uuden joukkueen niin ota yhteyttä ilkka.pekka.aho outlook com

 

ATC-TaTe-jaostolla on myös joitain yleisen (ikärajattoman) sarjatenniksen joukkueita (3.-5. divisioona). ATC-TaTe:n joukkueista lisätietoja voi pyytää Tommi Ollikkalalta (ollikkala icloud com).

 

Nelinpeli- ja sekanelinpelisarjat

 

Lauantaisin pelattavat nelinpeli- ja sekanelinpelisarjat jatkuvat taas elokuussa. Kevään parit sijoitetaan automaattisesti uuteen peliohjelmaan ja uusia pareja voidaan ottaa mukaan, jos tilaa löytyy! Jos haluatte uutena mukaan tai jos ette jatka pelejä syyskaudella 2021, ilmoita poisjäännistä Tuulamarjalle (tuulam.huisman gmail com) viimeistään heinäkuussa. Terveisin, 

TaTe hallitus


P.S. Yhteystietojesi muuttuessa (osoite, puhelinnumero, sähköposti tms.) ilmoitathan siitä suoraan tennisclub.fi - järjestelmän kautta tai vaihtoehtoisesti kotisivujen lomakkeella.