Jäsenkirje 2/2021Hyvä tatelainen! 

 

Lämmin huhtikuun alku ja hallirajoitukset kirittivät kesätenniskauden alkua ja sitten hallitkin jälleen aukesivat. Tennistä, tennistä, tennistä! TaTe:n valmennus myös pyörii jälleen, ja viime vuonna suuren suosion saaneet viikottaiset massatreenit täytävät jälleen kesäkentät Tapiolassa. 

 

Pääsemme jälleen aloittamaan massakauden tyylillä Mailan nimipäivänänä 17.5. puumailoin! Elokuussa ulkomaan matkan sijaan suuntaamme Vierumäelle, johon on juuri avautumassa  uusi hotelli aivan kuin meitä varten.  

 

Kaikkien osallistujien tulee kuitenkin toimia viimeisimpiä ohjeistuksia kunnioittaen, eli muun muassa huomioida käsihygienia, pitää 2 metrin etäisyys sekä välttää kentän irtaimistoon turhaa koskemista. 

 

Sääntömääräinen vuosikokous on keskiviikkona 9.6. klo 17:00 Tennispuistossa, tästä lähetämme vielä lisätietoa erikseen. 

 

Seuran sisäinen Facebook-ryhmämme on: Tatelaiset. Ryhmässä voi vapaasti keskustella tenniksestä, kierrättää tennisvälineitään, hakea peliseuraa jne.

 

Muistathan tennistarvikkeita ostaessa Tenniswarehouse-Europe:n alennuskoodimme!Tulevia tapahtumia

 

PuuMailan päivä ma 17.5. klo 17.00 alkaen

Pelaamme puumailoilla ja teeman mukaisesti perinteisellä tennisvaatetuksella Tennispuiston ulkokentillä, nelinpelejä 2 tuntia. Pelit alkavat klo 17.00. Pelien jälkeen on tarjolla kuohuviiniä ja mansikoita. Paras asukokonaisuus palkitaan. Sään estäessä pelaamisen  sovitaan ilmoittautuneiden kesken uusi vaihtoehtoinen päivä toukokuulle.

 

TaTe:lla on lainattavaksi puumailoja osallistujille. 

 

Ilmoittautuminen: tennisclub.fi / tapahtumat omilla tunnuksilla viimeistään keskiviikkona  13.05 tai sähköpostilla leena.alaketola@gmail.com.

 

Hinta 20 euroa, joka maksetaan etukäteen TaTe:n tilille FI49 1583 3000 0455 23, viite 20187. Jos et pääse tapahtumaan, järjestäthän sijaisen.

 

Oikean pelitunnelman hakemista ja fiilistelyä varten vielä tiedoksi, että viime vuonna tapahtumasta julkaistiin varmaan ainakin melkein 100 vuotta vanha video youtubessa

 

Viikonloppu Vierumäellä 13.8.-15.8.2021

Tervetuloa TaTe:n Tennistapahtumaan Vierumäelle elokuussa! Viikonloppuna pelataan nelinpelejä lauantaina klo 11-16 ja sunnuntaina klo 10-15. Majoitus on varattu pe-su kesäkuussa avattavasta uudesta Hotelli Fennadasta tenniskenttien vierestä. 

 

Vierumäen viikonloppu maksaa 230 euroa/hlö. Hinta sisältää majoituksen, aamiaisen, lounaan, päivällisen, tenniksen ja rantasaunan lauantain pelien jälkeen. Ilman majoitusta hinta on 100 euroa/hlö. Mökkimajoitusta on myös tarjolla, josta lisätietoja voi tiedustella erikseen Heikki Rautajoelta puh. 040 / 500 1992.   

 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut Leena; leena.alaketola gmail.com. Tapahtuma järjestetään huomioiden voimassaoleva koronaohjeistus.Valmennus

 

Kesävalmennusta on tarjolla ma-to klo 17-21 hintaan 25€ per tunti. Se sisältää kenttävuokran, pallot ja Rildon treenit 4 hengen ryhmissä ( jos sataa, pääsee sisälle ) Aikatauluna kesäkuussa 3 kertaa 31.5.-20.6. ja elokuussa 2 kertaa 2.8.-15.8.Voit esittää toiveita harjoituksen päivästä ja ajankohdasta, tosin niitä ei aina voida toteuttaa, kun ryhmiä muokataan tasalaatuisiksi. Sitovat ilmoittautumiset  14.5. mennessä ilkka.pekka.aho@outlook.com 

 

Sarjatennis

 

Senioreiden talven liigaa voi pelata tai olla pelaamatta myös kesällä, sekä sisällä että ulkona. Lopputuloksilla ei ole merkitystä, kukin joukkue säilyy entisellä sarjatasollaan.Ensi kauden joukkueet muodostetetaan kesäkuussa ja uusi kausi alkaa lokakuussa. 

 

Seuran mestaruuskilpailut 7.-8.8. 

 

Mestaruuskilpailumme järjestetään elokuun alussa perinteiseen tapaan. Ensisijaisesti pelataan Tennispuiston ulkokentillä, mutta olosuhteista riippuen mahdollisesti myös sisällä tai Esportissa. Hinta on 10€ per pelaaja per sarja. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla Ipalle viimeistään 2.8. klo 21.00:  ilkka.pekka.aho@outlook.com. Heinäkuun lopussa julkaistaan tarkemmat tiedot, nyt kannattaa jo merkitä kalenteriin.

 

Muita asioita

 

TaTe-vakiovuoro Esportista jälleen toukokuussa: Torstai klo 20-21 Esport

Tunnin voi varata kirjoittamalla nimensä ja sähköpostiosoitteensa sopivan viikon riville tähän varaus-exceliin (excelin päivämäärissä on kuukausi ensin, eli esim 1. huhtikuuta on 4/1/2021). 

 

TaTe:n jäsenillä on oikeus varata listalta vuoro, mille vain vapaalle viikolle ja käyttää vapaasti. Peruutusoikeutta ei ole, eli jos tunnin on varannut, on tunnista ja sen maksusta Esportin kassalle vastuussa, vaikka varauksen tiedostosta poistaakin.   Terveisin, 

TaTe hallitus

 

P.S. Yhteystietojesi muuttuessa (osoite, puhelinnumero, sähköposti tms.) ilmoitathan siitä suoraan tennisclub.fi - järjestelmän kautta tai vaihtoehtoisesti kotisivujen lomakkeella.