Jäsenkirje 1/2021

Hyvä tatelainen! 

 

Kevättalven hanget vetävät väkeä hiihtämään, mutta tennishallit ovat silti täydempänä kuin koskaan. Hienoa, että Tennismesta avasi vuoden alussa ovensa Keran halleilla ja siten pari lisäkenttää saatiin Espooseen. 

 

Seuran sisäinen Facebook-ryhmämme on: Tatelaiset. Ryhmässä voi vapaasti keskustella tenniksestä, kierrättää tennisvälineitään, hakea peliseuraa jne.

 

Muistathan tennistarvikkeita ostaessa Tenniswarehouse-Europe:n alennuskoodimme. Tulevia tapahtumia

 

TaTe Circuit: Viikonloppu tennistä Hangossa 5.6.-6.6.2021 

Tervetuloa Tate:n perinteiseen kesän tennisviikonloppuun 5.6.-6.6.2021 Hankoon. Kentät on  varattu lauantaina klo 11-15 ja sunnuntaina klo 10-14. Tenniskentillä on Tenniskahvila, jossa myydään lounasta, välipalaa ja juomia. 

 

Hanko on suosittu kesäkaupunki, joten majoitus kannattaa varata mahdollisimman pian. Useat hotellit ovat jo täynnä. Esimerkiksi Hotelli Bulevardissa on muutamia huoneita vapaana ja lomahanko.fi sivuilla on yksitysmajoitusta  tarjolla.

 

Viikonlopun hinta on noin 35€, sis. kentät, pallot ja pelit. Jokainen huolehtii majoituksen itse. Iltaohjelmaa suunnitellaan kevään aikana. 

 

Tapahtuma järjestetään huomioiden voimassaoleva koronaohjeistus.

 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut leena.alaketola@gmail.com.Valmennuksessa vapaita paikkoja

 

TaTe:n valmennus jatkuu jälleen helmikuun alusta lähtien. Vapaana on vielä muutama paikka:

 

  • naiset ma klo 17.30-18.30 Puisto, 1 kpl aloittelija

  • miehet ti klo 19.30-21.00 Puisto, 2 kpl , taso 5

  • miehet ke 20-21.30 Esport, 1 kpl parilliset viikot, taso 4

  • naiset to 9.30-10.30 Puisto, 1 kpl kilpataso

  • naiset su 11.30-12.30 Puisto, 1kpl aloittelija

  • naiset su 12.30-14.00 Puisto, 1 kpl pariton viikko, aloittelija

 

Jos kiinnostus heräsi, ota yhteyttä valmennusvastaava ilkka.pekka.aho@outlook.com ja 040 720 1662.

 

Pyydämme osallistujia toimimaan valmennusryhmissä Tennisliiton koronaohjeistusten mukaisesti, jotta kaikkien hyvinvointi turvataan. Muita asioita

 

TaTe-vakiovuoro Esportista: Torstai klo 20-21 Esport

Olemme kokeeksi ottaneet vakiovuoron jäseniä varten, vapaaseen käyttöön varaamalla. Tunnin voi varata kirjoittamalla nimensä ja sähköpostiosoitteensa sopiva viikon riville varaus-exceliin (excelin päivämäärissä on kuukausi ensin, eli esim 1. huhtikuuta on 4/1/2021). 

 

TaTe:n jäsenillä on oikeus varata listalta vuoro, mille vain vapaalle viikolle. Peruutusoikeutta ei ole, eli jos tunnin on varannut, on tunnista ja sen maksusta Esportin kassalle vastuussa, vaikka varauksen tiedostosta poistaakin.

 

Jäsenkysely:

TaTe on hankkinut lisää tennisosakkeita, sekä Tennispuistosta että Esportista. Näitä voisi mahdollisesti ottaa  jäsenistön käyttöön useammankin, esimerkiksi samaan tapaan kuin tuo torstainen Esport-tunti yllä. Onko jäsenillä kiinnostusta varata näin tunteja jatkossa omaan käyttöön? Varaukset ovat sitovia ja niitä voi käyttää vaikka omiin Esport Cup otteluihin. Jos olisit kiinnostunut, kerrothan siitä meille: info@tate.fi.

 

Pallojen pikatilaus, kun on tullut taas kyselyjä

Tilaa nyt palloja ja hyviä overgripejä alkuvuoden tarpeisiisi ml. seniorien sarjatennis! Seuraava tilaus sitten vasta jossain toukokuun paikkeilla!

TaTe tarjoaa tällä kertaa vaihtoehtona vain RS-tuotteita:

1. Miellyttävä Robin Söderlingin RS Tour Edition (valkoinen putki). Jäsenemme voivat tilata näitä hintaan 6,50 EUR per 4 pallon putki.

2.  12 kpl pakkaus Robin Söderling overgripejä 28,00 EUR per pakkaus. Grippi on tenniksessä yhtä tärkeä kuin jänteet ja nyt saat samalla helposti tilattua ykkösluokan overgripejä edullisesti!

Vahvista tilauksesi (mieluiten vähintään 4 putkea per tilaus ja overgripit 12 kpl yksiköissä) viimeistään 21.2. joko sähköpostitse matti.k.p.laamanen@gmail.com tai puhelimitse (040) 48 58 88 0.    

Huom! SM-tason sarjatennisjoukkueiden kapteenit: muistakaa samalla tilata teille annettavat kotiotteluiden matsipallot 2 ptk/kotiottelut! Eiköhän pelit saada ainakin kesän aikana pelatuiksi.     

Uusia vastuita ja hallituksen jäsenyyksiä

Muutimme sääntöjämme siten, että myös Padel kuuluu TaTe:n toimintaan. Haluaisimme seuraavaan hallitukseemme henkilön, joka alkaa kehittää seuramme piirissä Padel-toimintaa. Olisitko kiinnostunut? Ota yhteyttä tuntemaasi hallituksen jäseneen. Kiinnostava tehtävä yhdessä maamme parhaista tennisseuroista :-).Terveisin, 

TaTe hallitus

 

P.S. Yhteystietojesi muuttuessa (osoite, puhelinnumero, sähköposti tms.) ilmoitathan siitä suoraan tennisclub.fi - järjestelmän kautta tai vaihtoehtoisesti kotisivujen lomakkeella.