Jäsenkirje 5/2020

 

Hyvä tatelainen! Hyvää pelijoulua ja onnellista pokakierrettä uuteen vuoteen! 

 

On jälleen aika vetäytyä pienelle vuoden vaihteen tauolle tenniksestä. Innokkaimmille kenttien metsästäjille tämä tietysti on vain lisämahdollisuus treenata, ja ehkä niitä kenttiäkin on vihdoin vapaana. TaTe:n valmennukset ja sarjatennis ovat tällä tietoa tauolla 10.1.2021 asti, ja jatkon osalta seuraamme yhä yleisiä ja Tennisliiton ohjeistuksia. Tapahtumat ja muu toiminta jatkuvat normaalisti.

 

Viime vuonna julkaisimme kirjana seuran historiikin. Siihen on nyt julkaistu uusi kappale tästä vuodesta: https://www.yumpu.com/fi/document/view/65127112/tate-vuosi-2020-update 

 

Seuran sisäinen Facebook-ryhmämme on: Tatelaiset. Ryhmässä voi vapaasti keskustella tenniksestä, kierrättää tennisvälineitään, hakea peliseuraa jne.

 

Muistathan tennistarvikkeita ostaessa Tenniswarehouse-Europe:n alennuskoodimme. Tulevia tapahtumia

 

Lammastennis Tennispuistossa la 13.3.2021  klo17:30 alkaen

Tilaisuus alkaa jo klo 17.30. Pelaamme sekanelinpeliä vaihtuvin parein lauantai-iltana 13.3. klo 18.00 alkaen Tennispuistossa. Pelien jälkeen nautimme teeman mukaista iltapalaa. Kaikentasoisille pelaajille pyritään järjestämään sopivia otteluita. Mukaan mahtuu 10 naista ja 10 miestä.  

 

Ilmoittautuminen:  tennisclub.fi / tapahtumat omilla tunnuksilla tai leena.alaketola gmail.com (tai tekstiviestillä 050/ 346 1978/Leena ) viimeistään sunnuntaina 07.03. Lisätietoja myöhemmin.Yhteenvetoa menneistä tapahtumista

 

Glögitennis-illassa 14.11.2020 pelasimme 24 pelaajan arvotulla kaaviolla puolen tunnin mikstejä Tennispuistossa. Jokaiseen "kalenterin luukkuun” osui onnistumisia, mutta tuloksista päätellen joillain kävi pikkuisen enemmän joulu, ja toiset vastaavasti jakoivat enemmän lahjoja. Pelien jälkeen nautimme lisäksi pienemmällä porukalla maittavan illallisen. Kiitos kaikille osallistujille hyvästä pikkujoulutunnelmasta!Muita asioita

 

Nelinpeli- ja sekanelinpelisarjat

Syksyn pelit sisäisissä sarjoissa ovat nyt paketissa. Kevään kaaviot lähetetään osallistujille piakkoin ja pelikausi aloitetaan lauantaina jo 2.1.  

 

Syyskaudella parhaiten menestyivät: 

4-peli Naiset: 

1. Anna-Maija Mäkelä, Sanna Poranen, 

2. Tia Ruoslahti, Jane Hepworth, Meri Löyttyniemi, 

3. Jarna Juusela, Thea Forsten, Krista Öhman

 

4-peli Miehet: 

1. Jouni Kukko, Harry Skön 

2. Ville Kotiaho, Toni Lahtinen  

3. Ilmo Korpelainen, Matti Laamanen, Pasi Hopia 

 

Sekanelinpeli:

1. lohko: Jarna Juusela, Jonne Juusela

2. lohko: Sanna Poranen, Jussi Heinilä

3. lohko: Maisa Pirilä, Antti Paajanen   

Kiitos peleistä kaikille! 

 

SuFiKa-vuorojen varaaminen 

Yhteistyö Nokia Oyj:n tenniskerhon kanssa jatkuu. Varaukset tehdään tästä lähtien suoraan SuFiKa:n nettisivuilla. Rekisteröitymällä sivulla https://sufikaclub.000webhostapp.com/ pääset rajattuna aikana varaamaan vuoroja seuraavalle neljän viikon jaksolle. Tämän jakson varaukset voi kirjata aikaisintaan 28.12. ja varausaika sulkeutuu 3.1.2021 klo 12:00. 

 

Kun kirjaudut sisään, valitse “Sufika” ruudun yläreunasta ja avautuvassa excelissä valitse viimeisin neljän viikon välilehti. Siellä jos Player A-kenttä on jollekin tunnille (riville) tyhjä ja haluat sen varata, kirjoita siihen nimesi ja paina Enter. Kaikki varaukset ovat sitovia, eli excelissä varauksen tehnyt on velvollinen maksamaan vuoron. Vuorot maksetaan normaaliin tapaan hallilla, eikä SuFiKa:lle.      

 

TaTe-vakiovuoro Esportista: Torstai klo20-21 Esport

Olemme kokeeksi ottaneet vakiovuoron jäseniä varten, vapaaseen käyttöön varaamalla. Tunnin voi varata kirjoittamalla nimensä ja sähköpostiosoitteensa sopiva viikon riville tähän varaus-exceliin (excelin päivämäärissä on kuukausi ensin, eli ensimmäinen varattavissa oleva on 7. tammikuuta eli 1/7/2021). 

 

TaTe:n jäsenillä on oikeus varata listalta vuoro, mille vain vapaalle viikolle. Peruutusoikeutta ei ole, eli jos tunnin on varannut, on tunnista ja sen maksusta Esportin kassalle vastuussa, vaikka varauksen tiedostosta poistaakin. 

 

Tapiolan Tennispuiston peruutussääntöjen muutos

Suuren kenttäkysynnän takia Tennispuiston peruutusehdot muuttuvat 1.1.2021 alkaen:

  • Yksittäiset varaukset tulee perua viimeistään 12 h ennen vuoron alkua. Jos vuoro perutaan myöhässä, myymättä jäänyt tunti peritään varaajalta

  • Yli 2h varaukset tulee perua 48h ennen vuoron alkua

 

Toisaalla, Smash Center ja Olarin tennishalli siirtyvät vuoden vaihteessa 24h peruutussääntöön: https://smashtennis.sporttisaitti.com/?x216455=2680262  Jouluisin terveisin, 

TaTe hallitus

 

P.S. Yhteystietojesi muuttuessa (osoite, puhelinnumero, sähköposti tms.) ilmoitathan siitä suoraan tennisclub.fi - järjestelmän kautta tai vaihtoehtoisesti kotisivujen lomakkeella.