Jäsenkirje 4/2020Hyvä tatelainen! 

 

Seuramme toiminta on hyvässä vauhdissa ja jäsenmäärä ylittänyt reilusti yli 300 jäsentä. Koska toimintaamme tulee liittymään nuorten aikuisten tennistoiminta - Ace Tennis Club (ATC) - joka on lähtenyt liikkeelle Aalto Yliopistolta niin yhdistyksemme säännöt pitää päivittää sisältämään tämän uuden ATC-TaTe -jaoston ja samalla mahdollistamme myös säännöissämme padel-jaoston toiminnan. Katso lisätietoja alla.

 

Jos et vielä ole saanut viime vuoden lopulla julkaistua TaTe 50v -kirjaasi, otathan yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen tai info@tate.fi, niin järjestetään tapaaminen vaikkapa tennishallilla. 

 

Seuran sisäinen Facebook-ryhmämme on: Tatelaiset. Ryhmässä voi vapaasti keskustella tenniksestä, kierrättää tennisvälineitään, hakea peliseuraa jne.

 

Muistathan tennistarvikkeita ostaessa Tenniswarehouse-Europe:n alennuskoodimme. KUTSU: Yhdistyskokous 

 

Tapiolan Tennis ry:n yhdistyskokous pidetään Tennispuistossa keskiviikko 21.10. klo 18:00 alkaen.

Kokouksessa käsitellään hallituksemme hyväksymät ja ehdottamat uudet säännöt yhdistykselle. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

 

Olemme valmistelemassa uuden Tapiolan seudulla toimivan nuorten aikuisten tennistoiminnan Ace Tennis Clubin (ATC) sulauttamisesta Tapiolan Tennikseen. Tämä yhteistyö tuo hyötyä molemmille. TaTe:lla on vankka paikallinen asema ja toimiva tennisseuran hallintoprosessi, kun taas ATC-TaTe:lla aktiivinen ja kiinnostava tennistoiminta, joka on suunnattu pääosin 25-40-vuotiaille ja pääkaupunkiseudulla asuville kansainvälisille tenniksen harrastajille.  Tämä vaatii yhdistyssääntöjemme muutosta ja samalla päivitämme ne muutenkin ajan tasalle.

 

Ehdotamme myös, että TaTe:n alla voisi toimia myös Padel-jaosto, koska lajin suosio on kasvamassa ja monet tenniksen harrastajat haluavat sen sivulajikseen. 

 

Tässä linkki, josta ehdotetut uudet säännöt on luettavissa.  

 

Tulevia tapahtumia

 

Pikkujouluglögit ja Glögitennis Tennispuistossa la 14.11. klo 18:00 alkaen 

Seuran perinteiset glögit juodaan alkaen klo 18:00 ja sen jälkeen pelataan sekanelinpelejä arvotuin, vaihtuvin parein 18:30 - 21:00. Pelaajille iltapalaa pelien jälkeen. Pelkkään glögiin osallistuminen on ilmaista.  

 

Ilmoittautuminen: leena.alaketola@gmail.com (tai tekstiviestillä 050 346 1978/Leena ) viimeistään sunnuntaina 8.11. 

 

Glögitenniksen hinta iltapaloineen 20 euroa, joka maksetaan etukäteen TaTe:n tilille FI49 1583 3000 0455 23, viite 20187. Jos et pääsekään tapahtumaan, järjestäthän itsellesi sijaisen.

 

Yhteenvetoa menneistä tapahtumista

 

Seuran perinteinen Oktoberfest-teemainen peli-ilta pelattiin 3.10.2020, vaihtuvin sekaneliparein. Peli oli hyvää ja iltapala kyllä jälleen maistui, kun ensin oli pari tuntia oli juostu pallon perässä. Tämän syksyn Wurst-Käs'-scenario on siis jälleen koettu, mutta onneksi pian on jälleen Glögitennis! Youtube-kanavassamme on Oktoberfest-koostevideo.Muita asioitaTapiolan Tennispuisto Oy

 

TaTe kokee olevansa vastuussa tenniksen säilymisestä Tapiolassa ja niinpä olemme aktiivisesti mukana ajamassa jatkuvuutta tenniksen harrastamiseen Tennispuistonkin jälkeen.

 

Mikäli sinulla tai tuttavillasi on Tapiolan Tennispuisto Oy:n osakkeita niin TaTe on hyvän asian puolesta valmis ottamaan niitä vastaan lahjoituksina tai myös ostamaan sopivaan hintaan, koska toimintamme on vahvassa kasvussa ja tarvitsemme lisäkapasiteettia toiminnan pyörittämiseen ja jossain vaiheessa myöhemmin varoja varmistaaksemme tenniksen säilymisen Tapiolassa.   

t. TaTe hallitus

 

P.S. Yhteystietojesi muuttuessa (osoite, puhelinnumero, sähköposti tms.) ilmoitathan siitä suoraan tennisclub.fi - järjestelmän kautta tai vaihtoehtoisesti kotisivujen lomakkeella.