Jäsenkirje 3/2020Hyvä tatelainen! 

 

Tennispelaajan massakausi vetelee viimeisiään ja osa pelaajista on jo täysin siirtynyt talvehtimaan sisähalleihin. TaTe:n valmennuksen ja sarjatenniksen syyskausi on myös jo käynnissä perinteiseen tapaan. Vaikka koivuissa on lehdet vielä vihreinä, seuran syystapahtumaa Oktoberfestiä juhlitaan jo parin viikon kuluttua, ilmoittaudu mukaan, ohjeet alla! 

 

Jos et vielä ole saanut viime vuoden lopulla julkaistua TaTe 50v -kirjaasi, otathan yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen tai info@tate.fi, niin järjestetään tapaaminen vaikkapa tennishallilla. 

 

Seuran sisäinen Facebook-ryhmämme on: Tatelaiset. Ryhmässä voi vapaasti keskustella tenniksestä, kierrättää tennisvälineitään, hakea peliseuraa jne.

 

Muistathan tennistarvikkeita ostaessa Tenniswarehouse-Europe:n alennuskoodimme: C10TATERY. 

 

Tulevia tapahtumia

 

Oktoberfest Tennispuistossa la 3.10. klo 18:00 alkaen 

Pelaamme nelinpeliä ja sekanelinpeliä  vaihtuvin parein klo 18:30 -21:00. Pelien jälkeen nautimme teeman mukaista iltapalaa. Kaikentasoisille pelaajille pyritään järjestämään sopivia otteluita. Mukaan mahtuu 10 naista ja 10 miestä. Kerro oma toiveesi mieluisimmasta pelitavasta (sekis vaiko neluri) ilmoittautuessasi. Kaaviot pyritään painottamaan toiveiden pohjalta.  

 

Ilmoittautuminen: leena.alaketola gmail.com (tai tekstiviestillä 050 346 1978/Leena ) viimeistään sunnuntaina 27.9. 

 

Hinta 20 euroa, joka maksetaan etukäteen TaTe:n tilille FI49 1583 3000 0455 23, viite 20187. Jos et pääsekään tapahtumaan, järjestäthän itsellesi sijaisen.Valmennus 

 

Syyskauden valmennukset lähtivät suunnitellusti käyntiin elokuussa. Syyskaudelle perustettiin neljä uutta ryhmää jotka harjoittelevat aamu- ja päiväaikaan. Kesäkauden ulkoharjoituksista saadun palautteen rohkaisemana kesäharjoituksia aiotaan järjestää ensi vuonnakin. Valmentajina jatkavat Rildo Ojala ja Jani Jankkila. Valmennuksessa on mukana yli 100 pelaajaa.  Seuraavissa valmennusryhmissä on vielä vapaata: 

 

  • maanantai klo 20.30. Yksi paikka. Naisten ryhmä, taso 2-3 

 

  • tiistai klo 13.30-14.30. Kaksi paikkaa. Naisten ryhmä, taso 5-6

 

  • keskiviikko klo 11-12.30 (parittomat viikot). Yksi paikka. Miesten ryhmä. Taso 5-6

 

  • torstai klo 9.30-10.30. Yksi paikka. Naisten ryhmä. Taso 6

  • torstai klo 18.30-19.30 (parittomat viikot). Yksi paikka. Miesten ryhmä. Taso 6

  • torstai klo 19.30-20.30 (parilliset viikot). Yksi paikka. Naisten ryhmä. Taso 4

 

  • sunnuntai klo 14-15.30 (parilliset viikot). Yksi paikka. Miesten ryhmä. Taso 3

  • sunnuntai klo 14-15.30 (parittomat viikot). Yksi paikka. Naisten ryhmä. Taso 3

 

Yhteensä siis kahdeksan paikkaa on vielä vapaana. Mikäli kiinnostuit jostakin yllä olevasta vapaasta valmennuspaikasta tai muuten vain haluat lisätreeniä, niin ole yhteydessä Jouniin: 040 519 5555.

 

Sarjatennis

 

TaTe jatkaa kunniakasta perinnettään Suomen suurimpana senioritennisseurana.  Tälle kaudelle on ilmoittautunut peräti 39 joukkuetta. Ässästä löytyy nyt kaikki joukkueet, niille järjestelmässä annetut nimet ja sarjatasot, eli Tennisliiton IT-järjestelmämuutoksista johtuneet puutteet näyttäisivät olevan korjattuna. 

Senioritenniksen sivuilta löytyy Lohkojaot ja Ässästä otteluohjelma. Pelijärjestys perustuu 5.8. julkaistuun rankingiin

Kunkin pelaajan tulee ennen pelien alkamista varmistaa jäsenmaksunsa TaTe:lle, Suomen Senioritennisliitolle ja maksaa K-lisenssi Suomen Tennisliitolle.

Yhteenvetoa menneistä tapahtumista

 

Aurinkoinen kesä vietettiin perinteisin TaTe-menoin: toukokuussa Puumailan päivä, kesäkuussa TaTe Circuit -viikonloppureissu, elokuussa Kick-off, seuran mestikset ja lopulta kruununa viikonloppumatka Viljandiin. Youtube-kanavassamme on kooste kesän tapahtumista. Kiitos kaikille osallistujille hyvästä seurasta ja pelimielestä! 

 

Mailan nimipäivänä 17.5. aloitimme jälleen seuran massakauden, puumailoin ja perinteisin lähes valkoisin peliasuin. Videokooste peleistä tehtiin aitoon 20-luvun tyyliin. 

 

TaTe Circuit vei meidät kesäkuun puolivälissä viikonlopuksi aurinkoiseen Tammisaareen 13.-14.6. Löimme vaihtuvin parein nelureita ja sekiksiä vaihtelevin tuloksin ja lopulta, joillain oli paremmat yhteistulokset ja heille siitä palkinnotkin jaettiin. Ensi vuonna taas "TaTe Circuit" kesän alussa, ehkä yleisön pyynnöstä Tammisaaressa uudestaan, oli niin hieno reissu!

 

Syyskauden Kick-Off pelattiin eilen hienossa loppukesän säässä 6.8.2020. Tennispuiston ulkokentät oli varattu meidän vapaamuotoisille nelinpeleille koko illaksi ja viitoskentällä oli lisäksi valmennusta etukenttäpelin saloihin (pallokosketus, oikeaoppinen liike volleytä lyödessä ja rystyiskulyönti). Illan lopuksi nautittiin vielä jälkipelit ruokaisien salaattien ja monipuolisien virvokkeiden kera. Kiitos kaikille osallistujille ja Ipalle ja Leenalle järjestelyistä!

 

Pidimme elokuun alussa viikonloppuna mestikset, joita myös aurinko suosi. Naisten dubbelissa mestareiksi kruunattiin pari Krista Öhman ja Meri Löyttyniemi. Mixtyssä kunnostautui perhe Löyttyniemi eli Meri ja Timo. Timo vei myös miesten singelin yli 55v mestaruuden. Miesten alle 55v voittaja oli Nicke Lowe. Miesten dubbelin veivät Kari Lehtonen ja Pasi Hopia. Kiitos kaikille osallistujille! 

 

Pelasimme Viljandin järven rannan erinomaisilla massakentillä neljä tuntia sekiksiä ja nelureita kumpanakin päivänä. Lisäksi lauantaina pelien jälkeen pääsi kokeilemaan beach tennistä. Sää oli vaihteleva, mutta iltaisin tarjolla oli hyvää ruokaa ja yhdessäoloa. Kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille! Youtubessa on  yhteenvetovideo reissusta. Matkasimme Viljandiin nyt jo toisena vuonna peräkkäin, mutta ensi vuonna suuntaamme jälleen jonnekin muualle! Muita asioita

 

TaTe:ssa on tapahtumassa paljon uusia asioita, kun olemme laajentamassa seuramme toimintaa useammallakin tavalla:

 

ATC-TaTe, TaTe:n uusi jaosto!

 

Olemme valmistelemassa uuden Tapiolan seudulla toimivan nuorten aikuisten tennistoiminnan Ace Tennis Clubin (ATC) sulauttamista Tapiolan Tennikseen. Tämä yhteistyö tuo hyötyä molemmille. TaTe:lla on vankka paikallinen asema ja toimiva tennisseuran hallintoprosessi, kun taas ATC:lla aktiivinen ja kiinnostava tennistoiminta, joka on suunnattu pääosin 25-40-vuotiaille sekä Suomessa asuville kansainvälisille tenniksen harrastajille.  Tämä vaatii myös yhdistyssääntöjemme muutosta, mitä onkin jo työstetty. Palaamme asiaan vielä tarkemmin syksyn kuluessa yhdistyskokouksen merkeissä.

 

Tapiolan Tennispuisto Oy

 

TaTe kokee olevansa vastuussa tenniksen säilymisestä Tapiolassa ja niinpä olemme aktiivisesti mukana ajamassa jatkuvuutta tenniksen harrastamiseen Tennispuistonkin jälkeen.

 

Mikäli sinulla tai tuttavillasi on Tapiolan Tennispuisto Oy:n osakkeita niin TaTe on hyvän asian puolesta valmis ottamaan niitä vastaan lahjoituksina tai myös ostamaan sopivaan hintaan, koska toimintamme on vahvassa kasvussa ja tarvitsemme lisäkapasiteettia toiminnan pyörittämiseen ja jossain vaiheessa myöhemmin varoja varmistaaksemme tenniksen säilymisen Tapiolassa.   

 

Padel

 

Koska päivitämme yhdistyksemme säännöt niin tulemme ehdottamaan, että TaTe:n alla voisi toimia myös Padel-jaosto, koska lajin suosio on kasvamassa ja monet tenniksen harrastajat haluavat sen sivulajikseen. Tähänkin palaamme syksyn aikana.t. TaTe hallitus

 

P.S. Yhteystietojesi muuttuessa (osoite, puhelinnumero, sähköposti tms.) ilmoitathan siitä suoraan tennisclub.fi - järjestelmän kautta tai vaihtoehtoisesti kotisivujen lomakkeella.