Jäsenkirje 2/2020

Hyvä tatelainen! 

Kevät on kääntymässä kesää kohden, säistä riippumatta, ja massakausi on vihdoin jälleen täällä! Tennisliiton päivitetyn ohjeistuksen pohjalta seuramme toiminta aktivoituu jälleen ulkokentillä. 

Kaikki tulevat tapahtumamme on tarkoitus järjestää tavanomaiseen tapaan. Lisäksi valmennusta järjestetään Tennispuistossa massakentillä. Kaikkien osallistujien tulee kuitenkin toimia liiton viimeisimpiä ohjeita kunnioittaen, eli muun muassa huomioida käsihygienia, pitää 2 metrin etäisyys sekä välttää kentän irtaimistoon koskemista. 

Sääntömääräinen vuosikokous on to 11.6. klo 17:00 Tennispuistossa (myös etäosallistuminen mahdollista), tästä lähetämme vielä lisätietoa erikseen. Kesäkuun (13.-14.6.2020) “TaTe Circuit”-viikonloppu Tammisaaressa on täynnä, mutta varalle voi ilmoittautua. 

Jos et vielä ole saanut viime vuoden lopulla julkaistua TaTe 50v -kirjaasi, otathan yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen, niin järjestetään tapaaminen vaikkapa tennishallilla. 

Seuran sisäinen Facebook-ryhmämme on: Tatelaiset. Ryhmässä voi vapaasti keskustella tenniksestä, kierrättää tennisvälineitään, hakea peliseuraa jne.

Muistathan tennistarvikkeita ostaessa Tenniswarehouse-Europe:n alennuskoodimme. 

 

Tulevia tapahtumia

PuuMailan päivä su 17.5. klo 17.00 alkaen

Pelaamme puumailoilla ja teeman mukaisesti perinteisellä tennisvaatetuksella Tennispuiston ulkokentillä, nelinpelejä 2 tuntia. Pelit alkavat klo 17.00. Pelien jälkeen on tarjolla kuohuviiniä ja mansikoita. 10 henkilöä mahtuu mukaan! Paras asukokonaisuus palkitaan. Sään estäessä pelaamisen  sovitaan ilmoittautuneiden kesken uusi vaihtoehtoinen päivä toukokuulle.

TaTe:lla on lainattavaksi puumailoja osallistujille. 

Ilmoittautuminen: tennisclub.fi / tapahtumat omilla tunnuksilla viimeistään keskiviikkona  13.05 tai sähköpostilla leena.alaketola gmail.com.

Hinta 10 euroa, joka maksetaan etukäteen TaTe:n tilille FI49 1583 3000 0455 23, viite 20187. Jos et pääse tapahtumaan, järjestäthän sijaisen.

 

Syyskauden kick-off 6.8. ja Seuran mestaruuskilpailut 8.-9.8. 

Perinteinen syyskauden alkajainen Kick-Off on jälleen Tapiolan Tennispuistossa torstaina 6.8. klo 18-21.00. Varaa aika kalenteriisi. Ilmaisen pelitapahtuman sisältö tarkentuu myöhemmin. Sitovat varaukset torstaihin 30.7. klo 21,00 mennessä ilkka.pekka.aho outlook.com

Mestaruuskilpailumme järjestetään elokuun alussa perinteiseen tapaan. Ensisijaisesti pelataan Tennispuiston ulkokentillä, mutta olosuhteista riippuen mahdollisesti myös sisällä tai Esportissa. Tarkemmat ohjeet nettisivuillamme. Hinta on 10€ per pelaaja per sarja. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla Ipalle viimeistään 2.8. klo 21.00:  ilkka.pekka.aho outlook.com

Tennismatka Viljandiin Viroon 21.-23.8.2020

TaTe:n vuotuinen kesätennismatka on alustavasti suunniteltu Viljandiin, missä pelaamme nelinpelejä ja sekanelinpelejä. Lähtö pe 21.8. Tallinnaan ja paluu su 23.8. Helsinkiin. Majoitus on varattu Park Hotel Viljandista, läheltä massakenttiä. Tennistä pelataan la klo 11-15 ja su klo 10-14.

Matkan hinta on arviolta noin 300 euroa viime vuoden kustannusten mukaan (sis. laivamatkat,  buffet illalliset laivalla, hytti matkatavaroille, bussikuljetukset, majoitus 2 vrk Park Hotel sis. buffet aamiaiset, tennistä ohjelman mukaan). 

Alustavat ilmoittautumiset Leenalle sähköpostilla (leena.alaketola@gmail.com) 16.06. mennessä. Mukaan mahtuu 10 naista ja 10 miestä, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti! Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdollinen huonekaverisi.

 

Valmennus 

TaTe järjestää kesäharjoituksia 1.6-18.6. välisenä aikana Tapiolan tennispuistossa massakentällä ma-to iltaisin klo 17-21 välillä. Treenejä voidaan järjestää ulkona myös elokuun kahdella ensimmäisellä viikolla

Harjoitukset ovat enintään neljän henkilön ryhmävalmennuksia. Harjoitusten kesto on 1 tai 1,5 tuntia. Ryhmät muodostetaan pelitason sekä aikataulutoiveiden perusteella. Hinta on 23 EUR per tunti. Voit ilmoittautua vain jollekin viikolle johonkin päivään tai sitten vaikkapa useammalle päivälle viikossa. Harjoituksiin tulee joitain myöhemmin täsmentyviä erityisohjeita koronatilanteesta johtuen.

Mikäli kesäharjoittelu kiinnostaa niin lähetä Jounille (jouni_kukko@yahoo.com) tietoa harjoittelutoiveistasi 14.5 mennessä. Muodostamme tämän jälkeen ryhmät. Jounilta saa myös lisätietoja harjoittelusta. Nyt on mahdollisuus suunnitella harjoituksia sekä harjoitusryhmiä hyvin joustavasti!

 

Yhteenvetoa menneistä tapahtumista

Lammastennis 14.3.2020

Maaliskuun puolivälissä pelattiin Tennispuistossa seuran perinteistä Lammastennistä ja syötiin pelien jälkeen paikallisesta ravintolasta tilattua nepalilaista lammascurryä. Pelit olivat tiukkoja ja tunnelma luonnollisesti katossa, sillä lopullinen paremmuushan sovittiin jälleen jälkipelissä maljat ja vatsat täysinä. Maaliskuun alun aikaisia ohjeistusta mukaillen, iltapalalle istuimme tällä kertaa eri pöytiin. Ruoasta tuli nälkäiseltä väeltä paljon kiitosta, joten ehkä kruunaamme peli-illan joskus toistekin samantyyppisellä menulla!

Muuta

Sarjatennisjoukkueiden ilmoittautumistilaisuus Tennispuistossa ti 2.6. klo 17:00 alkaen

Senioritenniksen ilmoittautumisaika päättyy 14.6.2020. Pyydämme tulevan kauden kapteeneja luomaan joukkueensa tennisässään hyvissä ajoin. Jos kiinnostusta sarjatennikseen olisi, eikä joukkuetta vielä ole löytynyt, kannattaa olla yhteydessä Ipaan (ilkka.pekka.aho outlook.com / 040 720 1662). 

 

Pallotilaus ja Robin Söderlingin overgripit Q2/2020!

 TaTe:n tarjoamat vaihtoehdot tällä kertaa ovat:

  1. Jouni-Sportin maahantuoma Tecnifibre X-One –pallo, joka on kestävä ja kimmoisa kilpatason pallo. Jäsenemme saavat tilata tätä palloa hintaan 7,00 EUR per 4 pallon putki.

  2. Robin Söderlingin RS Tour Edition (valkoinen putki). Jäsenemme voivat tilata näitä hintaan 6,50 EUR per 4 pallon putki.

  3. 12 kpl pakkaus Robin Söderling overgripejä 28,00 EUR per pakkaus. Grippi on tenniksessä yhtä tärkeä kuin jänteet ja nyt saat samalla helposti tilattua ykkösluokan overgripejä edullisesti.

  4. UUTUUS: Kolmantena pallovaihtoehtona on Babolat Team, joka  on kestävä laatupallo ja sopii hyvin ulkokentille, koska se on jämäkän oloinen ja tuntuu hieman raskaammalta. Jäsenemme voivat tilata näitä hintaan 8,00 EUR per 4 pallon putki. 

Tee tilauksesi viimeistään ke 20.5. joko sähköpostilla matti.k.p.laamanen gmail.com tai puhelimitse 040 48 58 88 0 / Matti Laamanen. Toimitamme pallot toukokuun lopussa ja kesäkuun alkupuolella erikseen sovittavalla tavalla. Tilaukset maksetaan aikanaan TaTe:n tilille sähköpostilla tulevan lasku mukaisesti.

t. TaTe hallitus

 

P.S. Yhteystietojesi muuttuessa (osoite, puhelinnumero, sähköposti tms.) ilmoitathan siitä suoraan tennisclub.fi - järjestelmän kautta tai vaihtoehtoisesti kotisivujen lomakkeella.