Tennisclub.fi

Olemme ottaneet käyttöön TennisClub-toiminnanohjausjärjestelmän. TennisClub on suomalaisten tennisseurojen yhteinen järjestelmä, jonka avulla seurat voivat hallinnoida jäsenrekistereitään, valmennustoimintaansa sekä muita tapahtumia. Seuran jäsenille on oma käyttöliittymä, jonka kautta voit esimerkiksi päivittää yhteystietosi sekä myöhemmin myös esimerkiksi ilmoittautua tapahtumiin. 
Osoite: https://tennisclub.fi/pelaaja/


Tunnuksena sivuilla toimii seuranjäsentietoihin antamasi sähköpostiosoite. Salasana pitää vaihtaa ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä. Pyydämme, että käyt ensimmäisellä kirjautumiskerralla tarkistamassa myös omat yhteystietosi kohdassa "Omat tiedot". Näin varmistamme, että seuralla on ajantasaiset yhteystiedot esim. viestintää ja laskutusta varten.
Mikäli olet hukannut salasanasi tai muuten et tiedä sitä, voit tilata salasanan sisäänkirjautumissivun linkistä "Unohditko salasanasi?". Sitten saat sähköpostiinsa henkilökohtaisen salasananvaihtolinkin.

TennisClub_ohje_pelaajille.pdf 

Kaikki TennisClubiin lisätyt Tennisliiton jäsenseurojen jäsenet saavat automaattisesti pelaajanumeron ja voivat luoda itselleen käyttäjätilin Ässään. Tietojen siirtyminen edellyttää, että pelaaja on merkitty jäseneksi ja että pelaajan tiedoissa on ainakin etunimi, sukunimi, sukupuoli ja syntymävuosi.

Mikäli et pysty kirjautumaan ja käytät Internet Exploreria, tyhjennä selaimen välimuisti ensin tai kokeile toista selainta (esim Google Chrome).

Tennisclub-järjestelmän tuesta vastaa toimisto@tennis.fi