Jäsenkirje 4/2019

Hyvä tatelainen !

 

Sisäkengät saavat taas kyytiä, sillä syksyn pelit ovat jälleen alkaneet. Sarjatennisotteluja varaillaan kuumeisesti sähköposteissa, samalla kun valmennustunnit täyttävät tennishallit. Niille tatelaisille, joilla on kaipuu yhä kesään, on yhä mahdollisuus varata pelimatka Kroatiaan. Muille lohdutuksena on lokakuun alussa Oktoberfestin nelurit ja sekanelipelit.

 

Kaikille jäsenille lähetettiin elokuussa käyttäjätunnukset Tennisclub.fi:hin. Toivoisimme että kaikki jäsenet kirjautuisivat järjestelmään ja tarkastaisivat että henkilökohtaiset yhteystiedot ovat kohdallaan. Mikäli et ole saanut tunnusta tai sen kanssa on ongelmia, laitathan viestiä info  (a) tate.fi, niin selvitetään asia. 

 

TaTe on myös Facebookissa, seuran sisäinen Facebook-ryhmämme on: Tatelaiset. Ryhmässä voi vapaasti keskustella tenniksestä, kierrättää tennisvälineitään, hakea peliseuraa jne.

 

Muistathan tennistarvikkeita ostaessa Tenniswarehouse-Europe:n alennuskoodimme:.

 

Tulevia tapahtumia

 

Oktoberfest Tennispuistossa la 5.10. klo 18:00 alkaen 

Pelaamme nelinpeliä ja sekanelinpeliä  vaihtuvin parein klo 18:30 -21:00. Pelien jälkeen nautimme teeman mukaista iltapalaa. Kaikentasoisille pelaajille pyritään järjestämään sopivia otteluita. Mukaan mahtuu 10 naista ja 10 miestä. Kerro oma toiveesi mieluisimmasta pelitavasta (sekis vaiko neluri) ilmoittautuessasi. Kaaviot pyritään painottamaan toiveiden pohjalta.  

 

Ilmoittautuminen: leena.alaketola gmail.com (tai tekstiviestillä 050/ 346 1978/Leena ) viimeistään  sunnuntaina 29.9. Hinta 15 euroa

 

Äkkilähtö lämpimään - ilmoittaudu Splitin tennisreissulle 9.9.2019 mennessä! 

Järjestämme tennisreissut Splitiin 15.-19.10. ja 19.-24.10.2019. Hinta 750  € (sis. lennot, kuljetukset Splitissä, majoitus, tenniskentät). Paikan voi varata Miira Ojaselta (bossarty@yahoo.com tai puh. 040 661 8507) ja lisätietoja saa nettikalenteristamme

 

Tate 50 v historiikki-tapahtuma Tennispuistossa la 16.11. klo 17:00 alkaen

Tilaisuudessa julkistetaan Tate 50 v historiikkikirja, vieraita on mm. SST:stä, STL:stä ja seuramme jäsenet, jotka saavat tilaisuudessa oman kirjan. Tarkempi ohjelma julkistetaan myöhemmin. Tapahtuman jälkeen on varattu kaikki Tennispuiston kentät nelinpeleille ja sekanelinpeleille klo 18.30-21.00. Tervetuloa kuulemaan seuramme historiasta ja pelaamaan tennistä!

 

Ilmoittautuminen peleihin klo 18:30-21:00: leena.alaketola gmail.com (tai tekstiviestillä 050/ 346 1978/Leena ) viimeistään  sunnuntaina 2.11. Hinta 15 euroa. TaTe 50v tilaisuus klo 17 alkaen on MAKSUTON!

 

Valmennus 

 

Syyskauden valmennukset lähtivät suunnitellusti käyntiin elokuussa. Valmentajina jatkavat Rildo Ojala ja Jani Jankkila. Valmennuksessa on mukana nyt yli 100 pelaajaa.  Seuraavissa valmennusryhmissä on vielä vapaata: 

 • maanantai klo 16.30. Yksi paikka 

 • keskiviikko klo 17.30 (parittomat viikot). Yksi paikka

 • torstai  klo 16.30. Yksi paikka

 • torstai klo 18.30 (parilliset viikot).  Yksi paikka

 • torstai klo 20 (parittomat viikot).  Kaksi paikkaa

 • torstai klo 20 (parilliset viikot). Yksi paikka

 

Yhteensä siis seitsemän paikkaa on vielä vapaana. Mikäli kiinnostuit jostakin yllä olevasta vapaasta valmennuspaikasta tai muuten vain haluat lisätreeniä, niin ole yhteydessä Jouniin: jouni_kukko yahoo.com tai 040 519 5555.

 

Sarjatennis

 

TaTe jatkaa kunniakasta perinnettään Suomen suurimpana senioritennisseurana.  Tälle kaudelle on ilmoittautunut peräti 37 joukkuetta.Sekä HVS että OTC jäivät taakse 31 joukkueillaan.  Meillä on miesten joukkueita on 28 kpl ja naisten 8 kpl. TaTen joukkueista 7 kpl pelaa SM-tasolla. Seuramme maksaa takaisin 35% kotiotteluiden kenttämaksuista. Kunkin joukkueen kapteeni tekee tukianomuksen kootusti sekä syys- että kevätkauden päätyttyä. Lisäohjeita kotisivuilla

Pallotilaus ja Robin Söderlingin overgripit Q3/2019

 

Tilaa nyt palloja loppuvuoden tarpeisiisi ml. seniorien sarjatennis ja UUTUUS: hyvät overgripit niiden käyttäjille! Seuraava tilaus sitten vuoden 2020 puolella...

 

TaTe:n tarjoamat vaihtoehdot tällä kertaa ovat:

 

1.    Yhteistyökumppanimme Tiebrokers Oy:n maahantuomana:

Prince NX Tour –pallo, joka on hyvä kilpatason pallo, joka on ollut käytössä mm. SM-kisoissa. Jäsenemme saavat tilata niitä hintaan 6,50 EUR per 4 pallon putki.

 

2.    Vaihtoehtona on Jouni-Sportin maahantuoma:

Tecnifibre X-One –pallo, joka on kestävä ja kimmoisa kilpatason pallo. Jäsenemme saavat tilata tätä palloa hintaan 7,00 EUR per 4 pallon putki.

 

3.  Lisäksi viime kerrallakin mukana ollut Robin Söderlingin RS Tour Edition (valkoinen putki). Jäsenemme voivat tilata näitä hintaan 6,50 EUR per 4 pallon putki.

 

4. UUTUUS: 12 kpl pakkaus Robin Söderling overgripejä 28,00 EUR per pakkaus. Grippi on tenniksessä yhtä tärkeä kuin jänteet ja nyt saat samalla helposti tilattua ykkösluokan overgripejä edullisesti!

 

Vahvista tilauksesi (mieluiten vähintään 4 putkea per tilaus ja overgripit 12 kpl yksiköissä) Matille su 15.9. mennessä niin pyrimme toimittamaan ne tilaajille syyskuun aikana riippuen kunkin pallomerkin toimitusajasta.

 

Tilaukset sähköpostilla matti.k.p.laamanen@gmail.com tai puhelimitse 040 48 58 88 0.

 

Yhteenvetoa menneen kesän tapahtumista

 

Kesäkuussa oli Etelä-Suomen tenniskohteita kiertävä “Tate Circuit”-matka Hämeenlinnaan. Elokuussa rakennettiin jälleen syksylle pelikuntoa: Ensin oli syyskauden kick-off sekä seuran mestaruuskilpailut. Loppukuusta oli vielä perinteinen pelireissu Viljandiin. Jokaisessa oli tapahtumassa oli mukana reilu 20 peluria. Kiitos kaikille osallistujille!

Aulangolla 14.6.-16.6. tatelaiset pelasivat tennistä ja jotkut myös golfia hienoissa järvimaisemissa. Nelinpelejä ja sekanelinpelejä pelattiin vaihtelevassa säässä. Pelien jälkeen rentouduttiin kylpylässä ja hotellin illallisella. Parhaat pelaajat palkittiin.

 

Tate:n syksyn Kick Off järjestettiin jälleen elokuun alussa Tennispuistossa. Ilta aloitettiin personal trainerin vetämällä alkulämmittelyllä ja venyttelyllä. Sen jälkeen sisäkentillä oli valmentajien vetämänä syöttö- ja lentolyöntiharjoituksia sekä vapaata peliä. Illan päätteeksi tarjolla oli iltapalaksi salaatteja ja juomia. Tapahtuma sai jälleen paljon kiitosta!

Seuramme mestaruuksista taisteltiin pelattiin Tennispuistossa.  Kisat sujuivat hyvin, vaikka osallistujia ei tällä kertaa ollut kovin paljoa. Lauantaina aurinko paistoi, mutta sunnuntaiset finaalit vedettiin sisäkentillä. Onnittelut voittajille: 

 • Naisten singeli: Heidi Blanz 

 • Naisten dubbeli: Yvonne Catani+Heidi Blanz

 • Sekanelipeli: Leena Kainomaa+Teuvo Tuominen, 

 • Miesten singeli: Tuomas Sundell (alle 55v) ja Ilmo Korpelainen (yli 55v)

 • Miesten dubbeli: Erno Siltaniemi+Steen Sörensen.

Samaan aikaan toisaalla, Kalastajatorpalla kisattiin Seniorien Suomen mestaruuksista (35-85v / järjestäjänä Lawn-Tennis Club 33)  ja tatelaisia oli jälleen kivasti mukana. Mitaleille pääsivät muun muassa Riitta Korhonen, Maisa Pirilä, Lisbeth Söderman, Tanja Korpisalo ja Jani Jankkila. Onnea menestyneille ja kiitos kaikille jotka olivat mukana pitämässä TaTe:n lippua korkealla!

Elokuisen tennismatkamme kohteena oli tällä kertaa Viron “romanttisin kaupunki“ Viljandi, jossa tatelaiset olivat viimeksi vuonna 2011. Majoitus oli paitsi kaupungin tuorein ja paras, myös lähimpänä järven rannassa olevia uudenkarheita massakenttiä. Pelasimme kaavioiden mukaisesti nelureita ja sekistä neljä tuntia kumpanakin päivänä. Olosuhteet olivat erinomaiset ja sää hyvin kesäinen. Sunnuntaina pelien jälkeen ehti vielä saunomaan tenniskentän kupeessa ja pulahtamaan raikkaaseen järviveteen ennen lounasta ja kotimatkaa.  

 

Pelionnea alkaneeseen tenniskauteen! Vamos!

 

t. TaTe hallitus