Jäsenkirje 4/2018

Hyvä tatelainen !

Syksy on jo ovella ja ruskettuneiden tennisässienkin pitää alkaa vähitellen siirtymään sisätiloihin tuulta suojaan. TaTe:n syksykausi sisältää monta perinteistä askelmerkkiä, joista tässä kirjeessä tarkemmin: Neluritapahtuma-illat, viikottaiset valmennustunnit, seniorliigapelit ja pallotilaukset.Tulevia tapahtumia

Oktoberfest Tennispuistossa la 6.10. klo 18:00 alkaen

Pelaamme nelinpeliä ja sekanelinpeliä  vaihtuvin parein klo 18:30 -21:00. Pelien jälkeen nautimme teeman mukaista iltapalaa. Kaikentasoisille pelaajille pyritään järjestämään sopivia otteluita. Mukaan mahtuu 10 naista ja 10 miestä. Kerro oma toiveesi mieluisimmasta pelitavasta (sekis vaiko neluri) ilmoittautuessasi. Ilmoittautuminen:  leena.alaketola@gmail.com (tai tekstiviestillä 050/ 346 1978/Leena ) viimeistään su sunnuntaina 30.9. Hinta 15 euroa.

Pikkujouluglögit ja Glögitennis Tennispuistossa la 1.12. klo   18:00 alkaen

Ensin juodaan pikkujouluglögit, ja katsotaan seuran näkymiä uuteen vuoteen. Sen jälkeen jatketaan 18:30 – 21:00 sekanelinpelien merkeissä vaihtuvin parein. Kaikentasoisille pelaajille pyritään järjestämään sopivia otteluita. Glögitilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille jäsenille, mutta peleihin pääsee ensimmäiseksi ilmoittautuneet 10 naista ja 10 miestä.  Pelien jälkeen nautimme teeman mukaista iltapalaa.

Ilmoittautuminen: leena.alaketola@gmail.com (tai tekstiviestillä 050/ 346 1978/Leena ) viimeistään sunnuntaina 25.11 Hinta 15 euroa

 

Valmennus

Syyskauden valmennukset lähtivät suunnitellusti käyntiin elokuussa. Valmentajina jatkavat Rildo Ojala ja Jani Jankkila. Valmennuksessa on mukana nyt 93 pelaajaa.  Seuraavissa valmennusryhmissä on vielä yksi vapaa paikka:

  • kokeneet harrastepelaajat / maanantai klo 19.00

  • kokeneet harrastepelaajat / maanantai klo 20.30

  • naisten kilparyhmä / perjantai   klo 18.00.

  • harrasteryhmä / sunnuntaina klo 14.00

Yhteensä siis 4 paikkaa vielä vapaana. Mikäli kiinnostuit jostakin yllä olevasta vapaasta treenipaikasta tai muuten vain haluat lisätreeniä, niin ole Nickeen yhteydessä:

e-mail nicke.lowe@gmail.com / p. 040-582 2739.

 

Sarjatennis

TaTe jatkaa kunniakasta perinnettään Suomen suurimpana senioritennisseurana. Kuluvalla kaudella värejämme edustaa liigapeleissä yhteensä 89 pelaajaa, joista 69 on miehiä ja 20 naista. Niistä muodostuu peräti 36 joukkuetta. Mainittakoon että seuraavaksi suurimmat seurat ovat Open Tennis Club Talista 33 joukkueella ja HVS 27 joukkueella.

Seuramme maksaa takaisin 35% kotiotteluiden kenttämaksuista. Kunkin joukkueen kapteeni tekee tukianomuksen kootusti syys- ja kevätkauden päätyttyä. Lisäohjeita kotisivuilla.

 

Yhteenvetoa menneen kesän tapahtumista

 

Tammisaaren tennisviikonloppu 16.-17.6.

TaTe järjesti ensimmäistä kertaa tennisviikonlopun Tammisaaren tenniskentillä, nelureiden ja sekiksien merkeissä. Sää suosi ja kaikilla tuntui olevan hauskaa. Tapahtumaa seurasivat myös useiden osallistujien avecit, jotka nauttivat kesäisen Tammisaaren nähtävyyksistä. Tilaisuuden kruunasi yhteinen illallinen Knipanin merellissä ravintolassa, jossa jäsenistömme osoitti yhteislaululla myös taiteellista osaamista ja hauskanpitoa. Positiivisen palautteen johdosta on luoda tästä “TaTe Summer Circuit”-perinne, eli järjestää kesän kynnyksellä myös seuraavina vuosina vastaavanlainen tapahtuma.

 

Elokuun tapahtumista

 

Elokuussa jälleen rakennettiin syksylle pelikuntoa: Ensin oli syyskauden kick-off sekä seuran mestaruuskilpailut. Loppukuusta oli vielä perinteinen pelireissu. Kiitos kaikille osallistujille!

Kick-offia vietettiin erinomaisessa kesäsäässä Tennispuistossa 21 ilmoittautuneen voimin. Massakenttänelureiden lisäksi sisäkentillä Juho Paukku veti valmennusklinikkaa, teemana oli syötön kehittäminen. Ulkona Rildon teemana oli vinkit massakentälle. Illan päätteeksi nautittiin iltapalaa Tennispuiston terassilla. Tapahtuma sai paljon kiitosta!

Mestaruuskisoissa pelattiin 9 eri sarjaa 35 osallistujan voimin sekä Tennispuistossa että Esportissa.  Kisat sujuivat hyvin ja ajoittaista sadetta väistettiin sujuvasti sisäkentille. Kisojen saama palaute on analysoitu ensi vuoden kisojen järjestelyjä varten, kiitos vastaajille! Tarkat kisatulokset löytyvät seuran sivuilta.

Jokavuotinen tennismatkamme, suuntasi tällä kertaa Tallinnaan elokuun lopulla. Matka oli jälleen oikein onnistunut, mukana oli monia konkareita ja useita ensi kertaa mukana olleita. Pelasimme hienoissa olosuhteissa tennistä 10 naista ja 10 miestä nelinpeli- ja sekanelinpeli-kaavioin. Ensi vuonna on ajatus taas järjestää pelimatka elokuun jälkipuoliskolla Eestiin, joten olkaa tarkkoina että ehditte varata ja varmistaa paikkanne kivalle matkalle. Kohde tosin on vielä päättämättä.

Pallotilaus jäsenillemme – tilaa nyt pallot syyskaudelle!

Tällä kertaa tarjoamme yhteistyökumppanimme Tiebrokers Oy:n maahantuomia

  • Prince NX Tour –pallo, joka on hyvä kilpatason pallo, joka on ollut käytössä mm. SM-kisoissa. Jäsenemme saavat tilata niitä hintaan 6,00 EUR per 4 pallon putki.

Vaihtoehtona on Jouni-Sportin maahantuoma Tecnifibre:

  • X-One –pallo, joka on kestävä ja kimmoisa kilpatason pallo. Jäsenemme saavat tilata tätä palloa hintaan 7,00 EUR per 4 pallon putki.

Vahvista tilauksesi Matille su 9.9. mennessä niin pyrimme toimittamaan ne tilaajille syyskuun puolivälin paikkeilla.

Tilaukset sähköpostilla matti.k.p.laamanen@gmail.com tai puhelimitse 040 48 58 88 0.

 

Hyvää sisäkauden alkua !

 

t. TaTe hallitus


P.S. Yhteystietojesi muuttuessa (osoite, puhelinnumero, sähköposti tms.) ilmoitathan siitä meille niin, että tiedotuksemme löytää joka tilanteessa perille. Muutosilmoituksen voit tehdä kotisivujen lomakkeella.