Jäsenkirje 2/2017

Hyvä TaTelainen !

 

TaTe:n 4.4.2017 pidetyssä vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus.  Hallitus on järjestäytynyt seuraavasti: 

 

Puheenjohtaja:            

Matti Laamanen                                040 485 8880

Tiedotus ja viestinnän kehittäminen:                                             

Ville Kotiaho                                     040 722 6738

Tapahtumat, matkat ja hallituksen sihteeri:            

Erja Järvelä                                       046 600 4610

Rahastonhoitaja:                                                                            

Tuulamarja Huisman                          040 348 7899

Valmennus:                                                                                                          

Nicholas Lowe                                    040 582 2739

Kilpailut ja sarjatennis:                                                                                       

Ilkka Pekka Aho                                 040 720 1662                                           

Jäsenasiat ja Tennisliiton yhteistyö:                       

Pekka Ahomaa                                   043 824 6124

 

Lisäksi vuosikokous päätti kutsua Maija-Liisa ’Maisa’ Pirilän seuramme kunniajäseneksi. Maisa on toiminut aktiivisesti seuran hallinnossa, edustanut seuraamme menestyksekkäästi kilpailuissa ja muutenkin hän on toiminut esimerkillisesti seuramme maineen kohottamiseksi. Tämän kirjeen lopussa on lyhyt jäsenhaastattelu Maisasta.

Valmennus:

Kesävalmennus

TaTe:n jäsenillä on nyt mahdollisuus edulliseen ja laadukkaaseen valmennukseen myös kesäaikana.

Rildo tarjoaa kesä-elokuun aikana tatelaisille 20%:n alennuksen valmennushinnoistaan. Kerää oma valmennusporukkasi! 1-4 pelaajaa. Valitse teema, aika ja paikka.

Tiedustelut: Rildo Ojala 040 556 7667  /  rildo.ojala@gmail.com.

Syksyn valmennukset

Syksyn valmennukset jatkuvat tiistaina 15.8. Uudet valmennusta haluavat voivat jo nyt ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen  nicke.lowe@gmail.com (ilmoitathan: nimi, päivä- vai iltavalmennus, kilpa / aktiiviharrastaja / aloittelija). Nykyisille valmennettaville lähetetään erillinen viesti touko-kesäkuussa valmennuskauden päättymisestä. Lähtökohtaisesti valmennus jatkuu elokuussa ilman erillistä ilmoitusta samoissa ryhmissä.  Ryhmämuutostoiveita voi esittää ja ne pyritään mahdollisuuksien mukaan huomioimaan. Valmennusajankohdat säilynevät samoina ja pyrimme lisäksi tarpeen mukaan hankkimaan uusia valmennusvuoroja. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monille valmennusmahdollisuuden. Lisätiedot Nicke Lowe, 040 582 2739. Katso myös nettisivuiltamme (www.tate.fi) valmennuksen ohjeet.

Lauantain sekis/nelinpelisarjat – uusia pareja mahtuu taas mukaan – ilmoittaudu heti

Esport Centerissä käynnistyvät taas la 19.8. alkaen sekanelinpelit ja sekä naisten että miesten nelinpelit. Ne pelataan joko 2 tunnin tai 1,5 tunnin otteluina lauantaisin 11:30 ja 18:30 välisenä aikana lohkomuotoisena kaikki kaikkia vastaan periaatteella. Pelejä tulee noin kerran kuukaudessa. Pelit jatkuvat kevään kokoonpanoissa; mahdolliset muutokset syksyä koskien on ilmoitettava viimeistään sunnuntaina 18.6. tiina.a.vaittinen@gmail.com tai 050 321 2989. Myös uusien parien ilmoittautuminen Tiinalle.  Jos paikkoja on sarjoissa vapaana, myös ei-jäsenet voivat osallistua. 

 

Kesän tapahtumia:

PuuMailan päivä järjestetään Mailan päivänä 17.5.2017 klo 17.30 alkaen

Pelaamme puumailoilla ja niiden aikakauteen sopivalla vaatetuksella Tennispuiston ulkokentillä nelinpelejä 2 tuntia. Pelit alkavat klo 18.00. Tasaraha 10€ jälleen mukaan. Paras asukokonaisuus palkitaan! Sään estäessä pelaamisen 17.5. sovitaan ilmoittautuneiden kesken uusi vaihtoehtoinen päivä toukokuulle.

 

TaTe voi lainata joitain puumailoja osallistujille. Huom! TaTe ottaa vastaan lahjoituksina käyttökelpoisia ’vanhemman aikakauden’ tennismailoja, jotta voimme vuosittain järjestää PuuMailan päivä -tennistapahtuman!

 

Ilmoittautumiset ja tiedot mailalahjoituksista 14.5. mennessä Erjalle sähköpostilla erjarvel@gmail.com  tai tekstiviestillä p. 046 600 4610.

Tennismatka Viroon 25.-27.8.

TaTe:n perinteinen tennismatka tehdään tänä vuonna Tallinnaan, missä pelaamme la ja su nelinpelejä ja sekanelinpelejä hienossa Tere tennisekeskuksessa. Ensisijaisesti massoilla, mutta sateen sattuessa pääsemme hallin puolelle. Tarkemmat tiedot matkasta ja majoituksesta ilmoitetaan myöhemmin, mutta arvioitu hinta matkalle on noin 200€ henkilöltä kahden hengen huoneessa ja noin 250€ yhden hengen huoneessa sisältäen laivamatkat, majoituksen ja aamupalat. Tenniskenttien maksut veloitetaan erikseen paikan päällä. Tarkemmat tiedot lähetetään sähköpostilla myöhemmin. Mukaan mahtuu 12 nais- ja 12 miespelaajaa.

Lisätietoja matkasta saatavissa Matti Laamaselta puh. 040 485 8880 ja ilmoittautumiset Erjalle sähköpostilla erjarvel@gmail.com  tai tekstiviestillä p. 046 600 4610.

TaTe:n syyskauden kick-off torstaina 10.8. klo 18.30 Tennispuistossa

Tennispuistossa järjestetään torstaina 10.8. syyskauden ’Kick-Off’ -tilaisuus, jossa esitellään seuran toimintaa, kerrotaan syksyn tapahtumista ja muusta toiminnasta sekä pelataan nelinpelejä ja sekanelinpelejä. Tilaisuus on maksuton.

Tervetuloa mukaan myös kaikki TaTe:n uudet ja nykyiset jäsenet. Ilmoittautuminen Erja Järvelälle sähköpostilla tai tekstiviestillä viimeistään tiistaina 8.8.2017.

 

TaTe:n mestaruuskilpailut pe 11.- su 13.8. ulkokentillä

TaTe järjestää seuran mestaruuskilpailut 11. - 13.8 massakentillä Tapiolan Tennispuistossa ja Esport Centerissä. Tänä vuonna seuramme mestaruuskilpailut ovat ilman osallistumismaksua, joten tulkaapa joukolla mukaan!

 

Sarjat ovat:

-      Kaksinpeli naiset alle 55 vuotta

-      Kaksinpeli naiset 55 v. ja yli

-      Nelinpeli naiset

-      Kaksinpeli miehet alle 55 vuotta

-      Kaksinpeli miehet 55 v. ja yli

-      Nelinpeli miehet alle 55 v.

-      Nelinpeli miehet 55 v. ja yli

-      Sekanelinpeli yhteisikä alle tai 110 vuotta

-      Sekanelinpeli yhteisikä yli 110 vuotta

 

 Luokkia yhdistetään, jos osanottajia on liian vähän jossain luokassa. Ilmoittautuminen ilkka.pekka.aho@outlook.com viimeistään perjantaina 4.8.2017.

 

Jäsenasiaa:

TaTe:n Pulssi – Jäsenkysely - Tammikuu 2017

Jäsenistöllemme kohdennettu jäsenkysely järjestettiin tammikuussa 2017 tavoitteena kuulla jäsenistömme toiveita ja kehittämisehdotuksia. Kyselyyn vastasi noin puolet jäsenistöstä.

Yhteenveto:

-      TaTe:n toimintaan oltiin tyytyväisiä; tulosten keskiarvo oli 4 (skaala: 1 en ole tyytyväinen - 5 erittäin tyytyväinen)

-      yli puolet vastaajista osallistuu TaTe:n toimintaan säännöllisesti

-      liigapelit ja valmennus ovat kiinnostavimmat toiminnat

-      kehittämistoiveina nostettiin esiin viestinnän ja kommunikaation parantaminen sekä uusien peli-muotojen jalostaminen

-      kehittämisen kohteena mainittiin myös kaikkien jäsenten vielä parempi huomioiminen toimintaa ja viestintää suunniteltaessa

 

Kiitokset vielä kaikille kyselyyn osallistujille! Tulemme mahdollisuuksien mukaan ottamaan huomioon annetut ehdotukset ja järjestämme myös jatkossa vuosittain vastaavan jäsenkyselyn.

Pallotilaus jäsenillemme – tilaa nyt pallot kesäksi ja syksyksikin!

Yhteistyökumppanimme Tiebrokers Oy tuo nykyisin maahan Prince NX Tour – palloja, joka on kestävä ja kimmoisa kilpatason pallo. Jäsenemme saavat tilata niitä hintaan 6,00 EUR per 4 pallon putki. Ilmoita tilausmääräsi Matille su 21.5. mennessä niin pyrimme toimittamaan ne vielä toukokuun aikana tilaajille. Tilaukset: joko sähköpostilla matti.k.p.laamanen@gmail.com tai soittamalla 040 48 58 88 0.  

TennisWarehouse Europe - osta nyt merkkitennisvälineet edullisesti!

TaTe on solminut sopimuksen johtavan eurooppalaisen online-tennisväline-kauppapaikan TennisWarehouse Europe:n (www.tenniswarehouse-europe.com) kanssa. TaTe:n jäsenet saavat online-hinnoista 10%:n VIP-seuralisä-alennuksen. Tämän VIP-alennuksen saa täyttämällä jäsenkoodin siinä vaiheessa kun ostoskori on valmis maksettavaksi. TaTe:n VIP-jäsenkoodi on: C10TATERY. Lisäalennuksen saa lähes kaikista tuotteista; mailoista, vaatteista ja kengistä jne. – lukuun ottamatta tennispalloja ja kenttävarusteita. Huom – vähintään 75€ netto-ostot saa rahtivapaasti kotiin toimitettuna.

Jäsenhaastattelu: Maija-Liisa ’Maisa’ Pirilä

Maija-Liisa on ollut mukana jo aikanaan TaTe:n edeltäjässä, Kisa-Tennis Ry:ssä. Hän liittyi seuraan 1980-luvun alussa ja toimi aikanaan hallituksen sihteerinä monta vuotta.

Mistä tennisurasi lähti liikkeelle, Maisa?

”Ensimmäisen kerran tartuin tennismailaan vasta aikuisena, tutustuttuani mieheeni. Heillä oli oma kenttä ja pääsin kokeilemaan. Peli sujui mielestäni heti todella hyvin, mutta olin kovin pettynyt kun mieheni sanoi, että minusta voisi tulla sellainen B-luokan pelaaja. Sittemmin ymmärsin mitä hän tarkoitti ja minusta onnekseni myöhemmin tulikin B-luokan pelaaja!”

Kuinka usein pelaat?

”Pelaan noin kolme kertaa viikossa, muun muassa senioriliigaa 65v- ja 70v -joukkueissa. Jälkimmäisessä pääsimme tänä vuonna play-offeihin.”

Mitkä ovat luottopelivälineesi?

”Headin oversize-mailat minulla on ollut siitä lähtien kun ne tulivat markkinoille noin 15 vuotta sitten. Kengät on Asicsit, joita saa Tenniswarehousesta, ne sopivat minun jalkaani.

Kiitos haastattelusta Maisalle, ja hyviä pelejä!

            

 

Hyvää kesää kaikille!

t. TaTe hallitus

 

PS Muistathan pitää yhteystietosi TaTe:ssa ajan tasalla, että tärkeä tennistieto tavoittaa sinut. Ilmoita mahdolliset yhteystietojesi muutokset TaTe:n kotisivuilta: Jäsenyys/Henkilötietojen muutos