Peli-illat

TaTe:lla on useita jo perinteisiksi muodostuneita jäsenistölle suunnattuja vapaamuotoisia peli-iltoja, joissa yhdistetään tenniksen pelaaminen ja vapaa-ajan vietto. Tavoitteena on luoda mukavia yhteisiä pelihetkiä hyvässä hengessä ja tutustua toisiimme hieman pelikentän ulkopuolellakin.  Katso TaTe:n youtube-kanavasta videoita menneistä tapahtumista!

22886175_10155863544624510_980815038439827970_n.jpg


Vuosikalenterista löytyy tällä hetkellä seuraavat tapahtumat (pelipaikkana Tapiolan Tennispuisto):

Lammastennis (sekanelinpeliä tai nelinpeliä lauantai-iltana)
Pääsiäisen alla pelataan perinteinen lammastennis nelinpelinä tai sekanelinpeleinä. Yleensä kenttäaikoja on 2,5 tuntia, jonka jälkeen on yhteinen iltapala juomineen. Kisaillan aikana palkitaan kunnostautuneet pelaajat teemaan liittyvillä palkinnoilla. Tapahtumasta peritään nimellinen osallistumismaksu tilaisuuden alussa.

Mailan päivä 17.5. (kesän startti puumailoin)
Tässä pelitapahtumassa aloitetaan kesän pelit perinteisissä asuissa ja puisin mailoin. Säiden suinkin vain salliessa pelaamme siis ulkona massakentillä. Sille joka parhaiten tuo kentälle Wimbledonin henkeä aikana ennen McEnroeta, jaetaan palkinto parhaasta asusta. Tapahtumasta peritään kenttämaksuihin perustuva veloitus. Hyvällä säällä grillikin on kuumana. 

Kick-off (vapaata peliä yhtenä elokuun arki-iltana)
Uuden valmennuskauden kynnyksellä järjestetään varsinkin uusia jäseniä silmälläpitäen, mutta kaikille tarkoitettu, kauden kick-off, jossa pelataan parin tunnin ajan vaihtuvin parein mahdollisimman monta leikkimielistä ottelua. Tavoitteena on avata syyskausi ja tutustua toisiimme ! Kick-off on ilmainen.

Oktoberfest (nelinpeliä/sekanelinpeliä lauantai-iltana)
Syksyllä järjestetään perinteinen TaTe Oktoberfest, jossa pelataan sekanelinpeliotteluita vaihtuvin parein, ja nautitaan saksalaistyyppinen iltapala pelien jälkeen. Tapahtumassa jaetaan myös teemaan liittyviä palkintoja. Tapahtumasta peritään nimellinen osallistumismaksu tilaisuuden alussa.

Glögitennis (sekanelinpeliä lauantai-iltana)
Joulun alla on vuorossa Glögitennis, jossa pelit aloitetaa​n kaikille avoimilla pikkujoulu​​​​glög​eillä​. ​Glögien jälkeen Glögitenniksen osallistujat ​pela​avat​ puolen tunnin sekanelinpeliotteluita vaihtuvin parein ja pelien jälkeen nautitaan ​jouluinen ​iltapala. Tapahtumasta peritään nimellinen veloitus​ ja parhaat taas palkitaan aiheeseen liittyvillä palkinnoilla.

25152232_10155977312204510_1655691679016194352_n.jpg