TaTe:n valmentajien esittely

TaTe:n valmentajat ovat: 

  • Raimo "Rildo” Ojala
  • Jani Jankkila
  • Antero Pulkkinen

Esittelyssä Rildo (040 556 7667 / rildo.ojala(a)gmail.com)

Rildo

Rildo aloitti tennisvalmennusuransa 90-luvun alkupuolella ja suoritti Suomen Tennisliiton huippuvalmentajatutkinnon vuonna 2001. Pelaajana hän on 17-kertainen tenniksen SM-kultamitalisti. TaTe:n valmentajana vuodesta 2001.  

Valmentajana Rildo painottaa oppilailleen oikean lyöntiasennon löytymistä, luonnollista liikkumista, optimaalista katsetta palloon ja mailan osumakohtaan. Rildon valmennusfilosofian taustalla ovat muun muassa:

  • “The Inner Game of Tennis” (W. Timothy Gallwey),
  • “The Ball will Tell You What to Do” (Kent DeMars),
  • prosenttitennis (Pekka Säilä),
  • Game Planin mukainen peli (Kent DeMarsh)
  • lisäksi aktiiviuran aikaiset sparrauskaverit joita olivat mm Juan Farrow, Ken Flach ja Robert Seguso.

Esittelyssä Jani

Jani
SM-tason pelaaja (mm. 2019 M35 SM-kultaa sekä nelinpelissä, kaksinpelissä että mixtissä) Jani aloitti aikuisvalmentamisen 2010-luvun alussa ja on ollut TaTe:n valmentajana syksystä 2016. Jani painottaa valmentajana hyvää lyöntiasentoa, oikeaa liikkumista ja tilanteenmukaisia lyöntivalintoja.

 
Esittelyssä Antero ”Antsu” (0405707843)

AntsuP.jpeg

Useita SM-mitaleja juniorina ja yleisessä sarjassapääasiassa nelinpeleissä. Senioreissa myös muutamia SM-mitaleja, SM-kisoista ja sarjatenniksestä.

Tennisliiton II-tason koulutuksen (2014) ja sen jälkeen valmensi TaTen senioriryhmiä muutaman talven to-iltaisin Esportissa. Eläköidyttyä päätoimesta IT-alalta 1.1.2022 ja Antero on jälleen TaTen valmennuskuvioissa mukana!

Anteron valmennussa lähdetään perusasioista (esim. lyönnin osumakohta, ennakointi, liikkuminen), joilla valmennettava pystyy kohottamaan pelitasoaan ja sitä kautta pelaamisen iloaan. Tekniikkaakin toki katsotaan ja harjoitellaan, mutta niiden mahdollisuuksien rajoissa mitä valmennusryhmissä ja valmennusryhmien viikkorytmillä pystyän tekemään. Antero antaa myös yksityistunteja.