Valmennus TaTe:ssa

TaTe järjestää valmennusta seuran jäsenille, aloittelijoista aina kilpatason pelaajiin saakka. Valmennus tapahtuu viikottain Tapiolan Tennispuistossa ja Esport Centerissä ammattitennisvalmentajan johdolla neljän hengen valmennusryhmissä. Ryhmät muodostetaan samantasoisista pelaajista. Valmennuksen hinta:

  • arkisin 7-15 24€/h
  • arkisin 15-22 29€/h
  • viikonloppuisin 29 €/h

Ryhmään sitoudutaan aina lukuvuodeksi kerrallaan. Syyslukukausi alkaa elokuun puolivälissä ja jatkuu jouluun. Kevätlukukausi alkaa tammikuun alusta ja päättyy toukokuun loppuun. 

Valmennuksessa käytetään viikko-ohjelmaa. Valmennuslukukauden aikana käydään läpi kaikki tenniksen lyönnit, unohtamatta pelitilanneharjoittelua ja loppupelejä.

Valmennuksen tavoitteena on tennistaitojen kehittäminen hyvässä ryhmähengessä. Kehittääksemme toimintaamme, pyydämme säännöllisesti palautetta valmennettaviltamme. Palautetta voi antaa valmentajien lisäksi myös valmennusvastaavalle.

Mikäli kiinnostuit, niin kannattaa lukea vielä “Valmennustoiminnan ohjeet”, jotka löytyvät kotisivuiltamme “Valmennus”-osion alta. Ohjeissa on kuvattu tarkemmin pelaajien ja valmentajien vastuut ja eri tilanteet, joita valmennuskauden aikana tapahtuu. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot valmennusvastaavalta.