2019-2020 Valmennuksen kausitiedote

Hei TaTe:n valmennettavat,

tervetuloa takaisin kesälomilta! Valmennuksen syyskausi alkaa tulevan viikon torstaina 15.8. Tarkista oma valmennusryhmäsi oheisesta liitteestä. Joka toinen viikko harjoittelevien osalta syyskausi alkaa parittomalla viikolla.

Mikäli nimesi on kirjoitettu vihreällä, olet uusi valmennettava tai kokeilet, sopiiko valmennusryhmä sinulle. Lähetän uusille valmennettaville vielä erillisessä viestissä tarkempia ohjeita. Ryhmissä on vielä jonkin verran sinisellä xx-tunnuksella merkittyjä vapaita paikkoja, joita voi tiedustella minulta. Valmennusten tuntihintoja on jouduttu tarkistamaan ylöspäin eurolla.

Kiitoksia kaikille Valmennuspulssiin vastanneille! Olemme käyneet palautteet ja kehitysehdotukset tarkkaan läpi valmentajiemme Rildon ja Janin kanssa. Palautteiden kokonaiskuva oli erittäin positiivinen, kiitokset Rildolle ja Janille! Joukossa oli myös useita hyviä kehitysehdotuksia, joita huomioimme parhaamme mukaan. Valmennuksiin liittyviä kehitysasioita, joita tällä hetkellä on mietinnässä ovat mm. päiväryhmien lisääminen, tennispelaajan fysiikkaharjoitukset sekä valmennusten poissaoloihin liittyvien käytäntöjen kehittäminen.

Mikäli sinulla on kysyttävää valmennuksista tai huomaat oheisessa liitteessä puutteita, niin ota minuun yhteyttä. Keskustelen myös mielelläni valmennustoiminnan kehittämisestä Valmennuspulssien välilläkin.

Oikein hyvää alkavaa valmennuskautta!

Ystävällisin terveisin,

Jouni Kukko / TaTe:n valmennusvastaava