Vara-ajat ja Tuuraajat

Mikäli et pääse pelaamaan otteluohjelmassa annettuna ajankohtana, 

Vaihtoehtoiset toimintatavat ovat seuraavat ja niitä käytetään tässä suositeltavuusjärjestyksessä:

 1. kun olet estynyt, hanki itsellesi sijainen. Sijaisena voi toimia myös seuran ulkopuolinen pelaaja. Tämän sivun lopussa alla on myös lista yleisesti tuuraajiksi ilmoittautuneista, voit kysyä heitä. 

 2. otteluaikojen vaihto parien kesken otteluohjelman sisällä,

 3. vara-ajat: keväälle 2022 ei ole vara-aikoja.

 4. peliajan vaihto Esport Centerin/ mailapelit-osoitteen kautta.
  Sopikaa ensin vastustajanne kanssa uusi peliajankohta. Sen jälkeen tiedustelette Esportista vaihtomahdollisuutta ehdottamaanne uuteen ajankohtaan. Viesti tulee lähettää
  mailapelit@esport.fi-osoitteeseen.
  HUOM. 1
  Vuoroa voi vaihtaa vain yhden kerran yhtä ottelua kohti!
  HUOM. 2
  Vaihtopyyntö Esportiin tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen alkuperäistä peliajankohtaa. Samalla teidän pitää vapauttaa alkuperäinen peliajankohta Esportiin myytäväksi eteenpäin. HUOM. 3
  1,5h pituista ottelua siirtäessä:Kun varaatte otteluanne varten 2 tunnin vuoron, menee siitä 1½ tuntia TaTe:n laskuun ja teidän maksettavaksenne kassalla jää ½ tunnin hinta, mutta Hinta on lauantain hinnaston mukainen, vaikka pelaisitte minä tahansa päivänä tai mihin tahansa aikaan.
  2 tunnin peliajan voi vaihtaa kokonaisuudessaan.

  Käytä sähköpostia mailapelit@esport.fi ja laskutuksen seuraamiseksi laita sähköpostin kopion saajiksi myös tuulam.huisman@gmail.com ja kaijak@pp.inet.fi.

Suositeltava vaihtoehto on myös, että nimeätte nelinpelijoukkueeseenne 3 pelaajaa ja sovitte keskenänne, ketkä 2 pelaavat kulloisenkin ottelun. Muutamat parit sekä miesten että naisten nelinpeleissä ovat jo näin toimineetkin.

Yleisiä tuuraajia: 
Ulla-Maija Haapakangas (040-557 5510)
Eeva Paaso (040-535 7359)
Anna-Maija Mäkelä ( 0500-425 200)
Hannu Siikamäki (050-553 3300)
Tämä sivu on päivitetty: 14.1.2022