Hyvä tatelainen !

Seuran syyskausi on jälleen lähtenyt ykkössyötöllä liikkeelle. Liigajoukkueita on taas ennätysmäärä ja    valmennusta viedään yhä eteenpäin.

Myös viestintää kehitetään saadun palautteen pohjalta. Keväällä uudistimme nettisivujen ulkoasua, lisäsimme sivuille keskustelufoorumin (salasana: TaTe) ja loimme Facebookin TaTelaiset-ryhmän. Seuraavaksi on tarkoitus kehittää mm. nettisivujen sisältöä.  

Seura on jäseniensä näköinen ja jäseniänsä varten. Jos sinulla on jotain palautetta seuran toiminnasta, laita viestiä nettisivujen palautelomakkeella.

 

Tulevia tapahtumia

 

Oktoberfest Tennispuistossa la 28.10. klo 18:00 alkaen

Jäsenpalautteessa toivottiin tapahtumiin mixtien lisäksi myös nelureita, joten tällä kertaa pelaamme kumpaakin lajia, vaihtuvin parein klo 18:30 -21:00. Pelien jälkeen nautimme teeman mukaista iltapalaa. Kaikentasoisille pelaajille pyritään järjestämään sopivia otteluita. Mukaan mahtuu 12 naista ja 12 miestä. Kerro oma toiveesi mieluisimmasta pelitavasta (sekis vaiko neluri) ilmoittautuessasi. Ilmoittautuminen: erjarvel(a)gmail.com(tai tekstiviestillä 046 600 4610/Erja) viimeistään su 21.10. Hinta 15 Euroa.

Pikkujouluglögit ja Glögitennis Tennispuistossa la 9.12. klo 17:45 alkaen

Ensin juodaan pikkujouluglögit, ja katsotaan seuran näkymiä uuteen vuoteen. Sen jälkeen jatketaan 18:30 – 21:00 sekanelinpelien merkeissä vaihtuvin parein. Kaikentasoisille pelaajille pyritään järjestämään sopivia otteluita. Glögitilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille jäsenille, mutta peleihin pääsee ensimmäiseksi ilmoittautuneet 12 naista ja 12 miestä. Hinta 15 euroa.                                       llmoittautuminen: erjarvel(a)gmail.com (tai tekstiviestillä 046 600 4610/Erja) viimeistään su 9.12.

 

Senioriliiga

TaTe jatkaa kunniakasta perinnettään Suomen suurimpana senioritennisseurana. Kuluvalla kaudella värejämme edustaa liigapeleissä yhteensä 89 pelaajaa, joista 69 on miehiä ja 20 naista. Niistä muodostuu peräti 36 joukkuetta. Mainittakoon että seuraavaksi suurimmat seurat ovat Open Tennis Club Talista 33 joukkueella ja HVS 27 joukkueella.

Seuramme on lisännyt tukeaan edustusjoukkueille ja maksaa takaisin 35% kotiotteluiden kenttämaksuista. Kunkin joukkueen kapteeni tekee tukianomuksen kootusti syys- ja kevätkauden päätyttyä. Lisäohjeita kotisivuilla.

 

Valmennus

Syyskauden valmennukset lähtivät hienosti käyntiin elokuussa ja ryhmät ovat lähes täynnä. Valmentajinamme jatkavat Rildo Ojala ja Jani Jankkila. Valmennuksessa on mukana nyt 87 pelaajaa.  Tilaa on vielä yhdelle kilpatason naispelaajalle uudessa kilpatason treeniryhmässä, joka kokoontuu perjantaisin klo 18.00 joka toinen viikko. Ryhmä aloittaa  perjantaina 20. lokakuuta Tennispuistossa. Mikäli joku kiinnostui tästä vapaasta treenipaikasta tai muuten vain haluaa lisätreeniä, niin olkaa Nickeen yhteydessä: e-mail nicke.lowe(a)gmail.com / p. 040-582 2739.

 

Menneen kesän tapahtumista

Elokuussa oli tiukka pelipaketti: Ensin syyskauden kick-off 10.8. ja perään heti seuran mestaruuskilpailut 11.-13.8. Loppukuusta oli vielä perinteinen pelireissu. Kiitos kaikille osallistujille!

Kick-offia vietettiin erinomaisessa kesäsäässä Tennispuistossa 34 ilmoittautuneen voimin. Massakenttänelureiden lisäksi sisäkentillä vedettiin valmennusklinikkaa, teemana muun muassa Federerin in-to-out kämmen. Tapahtuma sai paljon kiitosta ja myös joitain kehitysehdotuksia, jotka varmasti otetaan huomioon ensi kerralla!   

Mestaruuskisoissa pelattiin 9 eri sarjaa 35 osallistujan voimin sekä Tennispuistossa että Esportissa.  Kisat sujuivat hyvin ja ajoittaista sadetta väistettiin sujuvasti sisäkentille. Kisojen saama palaute on analysoitu ensi vuoden kisojen järjestelyjä varten, kiitos vastaajille! Tarkat kisatulokset löytyvät seuran sivuilta.

Perinteinen Eestin/lähialueen matkamme Tallinnaan elokuun lopulla oli taas oikein onnistunut ja pelasimme hienoissa olosuhteissa tennistä 22 jäsenemme voimin. Ensi vuonna on ajatus taas järjestää pelimatka, joten olkaa tarkkoina että ehditte varata ja varmistaa paikkanne kivalle matkalle. Kohde tosin on vielä päättämättä.

 

Tenniswarehouse-alennuskoodi

Muistakaa hyödyntää TaTe:n VIP-alennuskoodia, kun asioitte www.tenniswarehouse-europe.com-kauppapaikassa!  Sieltä löytyy mm erittäin laaja valikoima tennismailoja, -tossuja ja -vaatteita kilpailukykyisin hinnoin. Ostopäätöstä tukemaan kannattaa tarkistaa myös saman liikkeen amerikkalaisen sivuston tuotearviot sekä keskustelufoorumi.

 

Hyvää syksyn alkua !

t. TaTe hallitus

 

P.S. Yhteystietojesi muuttuessa (osoite, puhelinnumero, sähköposti tms.) ilmoitathan siitä meille niin, että informaatiomme Sinulle löytää joka tilanteessa perille. Muutosilmoituksen voit tehdä kotisivujen lomakkeella.