Jäsenkirje 1/2017

KUTSU TaTe:n vuosikokoukseen tiistaina 4.4.2017 klo 18:00 Tapiolan Tennispuistossa

Tapiolan Tennis ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään Tennispuistossa tiistaina 4.4. klo 18:00 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa !

TaTe järjesti perinteisesti senioreiden sekanelinpelien Suomen mestaruuskilpailut Tennispuistossa 27.-29.1.2017.

Tennispuistoon oli jälleen kerääntynyt senioritenniksen parhaimmistoa mittelemään mestaruuksista. Vanhimmat pelaajat pelasivat ikäluokassa yli 80 vuotta, kun nuorimmat ylsivät vasta ikäluokkaan 35 v. Kilpailut pelattiin 8:ssa ikäluokassa ja pelaajapareja oli mukana selvästi enemmän kuin vuonna 2016, runsaat 40 kpl.

 

TaTe:n mitalistit:

Hopeaa:  Ulla Troberg & Teuvo Tuominen ikäluokassa 50 v.

               Jari Larkiola ikäluokassa 45 v. peliparinaan Minnamaria Miller OTC

               Tapani Nikkari sarjassa 80 v. peliparinaan Sirkka Kolppanen ETS

Pronssia: Juha Usva sarjassa 45 v. peliparinaan Päivi Frangen HVS ja myös sarjassa 50 v. parinaan Johanna Leppänen SMASH

          Inga Skog ja Kari Lautso sarjassa 70 v.

               Maisa Pirilä sarjassa 70 v. parinaan Simo Näkki EVS

Kuvassa loppuottelussa hienosti 50 v. sarjassa taistelleet Ulla ja Teuvo. 

2017_Ulla_Teuvo.jpg

Loppuottelu päättyi tiukan kamppailun  jälkeen Micaela Hembergin ja Ralf Forsenin voittoon 7-5, 7-6. 

Kilpailuiden järjestelyt onnistuivat mainiosti ja kaikki ottelut olivat aikataulussa.

Järjestelyistä vastasi Ilkka Pekka Aho ja kilpailujen johtajana toimi Päivi Pulkkinen.

TennisWarehouse Europe -  TaTe solminut sopimuksen – osta nyt merkkitennisvälineet edullisesti !

TaTe on solminut sopimuksen johtavan eurooppalaisen online-tennisväline-kauppapaikan; TennisWarehouse Europe:n (www.tenniswarehouse-europe.com) kanssa.  TaTe:n jäsenet saavat nyt jo hyvinkin edullisista online-hinnoista 10%:n VIP-seuralisä-alennuksen. Tämän VIP-alennuksen saa täyttämällä jäsenkoodin siinä vaiheessa kun ostoskori on valmis maksettavaksi. TaTe:n VIP-jäsenkoodin saa hallituksen jäseniltä. Lisäalennuksen saa lähes kaikista tuotteista; mailoista, vaatteista ja kengistä jne. – lukuun ottamatta tennispalloja ja kenttävarusteita. Huom – vähintään 100,- Euro:n netto-ostot saa rahtivapaasti kotiin toimitettuna.

Valmennustoiminta

Kiitokset kaikille valmennuksen palautekyselyyn vastanneille! Etupäässä tuli hyvinkin positiivista palautetta valmennettavilta ja myös hyviä kehitysideoitakin, minkä pohjalta pyrimme kehittämään valmennustoimintaamme. Syksyn valmennusryhmissä on jatkettu ”lukujärjestystä”, jossa jokaisella valmennustunnilla on etukäteen tiedossa oleva pääteema. Palautteenne perusteella jatkammekin tätä ohjelmaa.  Mikäli valmennukseemme liittyen on mitään kommentoitavaa, niin ota yhteyttä TaTe:n valmennusvastaava Nickeen p. 040-582 2739 tai nicke.lowe@gmail.com .

 

Kevätkauden 2017 tapahtumia:

Lammastennis Tennispuistossa la 25.3.2017 klo 18:00 alkaen

Tervetuloa kisailemaan sekanelinpelien merkeissä ’lampaasta’ la 25.3. Tennispuistoon. Maksu 10 eur per henkilö, sisältäen iltapalan, kerätään ennen pelejä. Pelit alkavat klo 18:30.  llmoittautumiset su 19.3. mennessä lisbeth.soderman@bocoip.com tai 040 556 9190/Lisbe 

Seniorien sarjatennisjoukkueiden ilmoittautumistilaisuus ti 18.4.2017 klo 18:00 Tennispuistossa

TaTe:lla on tällä kaudella 25 miesten ja 8 naisten joukkuetta seniorisarjoissa. Kehitämme toimintaamme ja erityisesti olisi hyvä saada uusia pelaajia naisjoukkueisiimme ja muutenkin uutta jäsenkuntaa tuonne seniorisarjojen ikäluokkien alapäähän jatkuvuuden turvaamiseksi.  Järjestämme eri ikäluokkien perinteisen liigajoukkueiden infotilaisuuden ti 18.4. klo 18:00 Tennispuistossa. Miettikää ja muodostakaa joukkueenne rungot valmiiksi ennen tilaisuutta ja huomioikaa valmiiksi pelaajien siirtymiset seuraaviin ikäluokkiin yms. ja varmistetaan, että halukkaille pelaajille löytyy sopiva joukkue osallistua ensi kaudenkin koitoksiin. Joukkueen kokoonpano on minimissään 3 pelaajaa – kokemus osoittaa optimiksi jopa 4-7 pelaajaa. Katso tarkempaa ohjeistusta sarjatennikseen kotisivuillamme www.tate.fi. Senioritennis ry ei ole vielä ilmoittanut joukkueiden muodostamisen aikarajaa, mutta oletamme sen olevan toukokuun alkupuolella. Lisätiedot ilkka.pekka.aho@outlook.com

Tervetuloa myös uusille jäsenille, joita voitte pyytää mukaan TaTe:n toimintaan omasta tuttavapiiristänne! HUOM! Senioreiden sarjatenniksen pelaajan pelioikeus edellyttää voimassa olevaa Suomen Tennisliiton K-jäsenyyttä ja Senioritennis ry:n jäsenyyttä sekä pelaajan on oltava TaTe:n jäsen. Ohjeet ja säännöt sarjatenniksestä ovat Suomen Senioritennis ry:n käsikirjassa.

Ennakkotietoa kesän ohjelmasta:

Puumailanpäivä – puumailakisat keskiviikkona 17.5. Tennispuistossa

Uutena tapahtumana suunnitellaan kesän avauksen puumailakisaa ulkokentillä sään salliessa.

Tunnelma on vanhahtava ja siihen voi osallistua myös pukeutumalla tyylin mukaisesti. Paras kokonaisvaikutelma palkitaan! Grillausta pelien jälkeen. Lisätiedot seuraavassa jäsenkirjeessä ja kotisivuilla.

TaTe:n syyskauden kick-off torstaina 10.8. Tennispuistossa

Ja samoin tämä kalenteriinne – lisätiedot myöhemmin.

TaTe:n mestaruuskilpailut pe 11.- su 13.8. ulkokentillä

Merkitkää kalenteriinne – lisätietoja tulee seuraavassa jäsenkirjeessä ja kotisivuilla.

  

Yleisempää tennisasiaa:

Tennislehti TaTe:n jäsenille ja muitakin jäsenetuja

Rekisteröidy Tennisliiton www.tennishub.fi palveluun ja saat sähköpostiisi viestin kun uusin numero on luettavissa netissä. Lehdet löytyvät myös www.tennislehti.fi kautta.

Davis Cup Suomi – Madagaskar pelataan Hangossa viikonloppuna 7.-9.4.

Tarjolla varmasti hyviä otteluita ja keväinen Hangon kaupunki. Lisätietoja Tennisliitolta www.tennis.fi.

 

Huom !

Jäsenkirjeet lähetetään ainoastaan sähköpostilla ja uusin on aina nähtävillä Tennispuiston ilmoitustaululla sekä kotisivuillamme.  Ilmoitathan mahdollisimman pian täydennykset ja muutokset henkilötietoihin kotisivuillamme www.tate.fi kohdassa ’Jäsenhakemus ja henkilötietojen muutos’.

 

Aurinkoisia kevätpäiviä!

TaTe hallitus