Jäsenkirje 3/2016 8.9.2016

Hyvä tatelainen !

Syksy saapui ja sisäkausitoimintamme on lähtenyt jälleen vauhdilla liikkeelle. TaTe kehittää palveluitaan aikuisille tennisharrastajille ja haluamme jatkaa aktiivisella, innovatiivisellakin linjallamme seuraamme kasvattaen. Jäsenmäärämme alkaa olla jo noin 250 tennisharrastajaaja mielihyvin otamme mukaan seuran toimintaan lähipiirinne muitakin tenniksen harrastajia nauttimaan hienosta harrastuksesta. Laittakaa sana kiertämään! 

Kick Off 2016 pidettiin 11.8 Tennispuistossa.  Reilut 30 jäsentä oli paikalla saamassa tietoa syksyn tapahtumista.  Infotilaisuuden jälkeen pelattiin kivoja nelureita ulkokentillä. TaTe:n valmentajat olivat mukana kentillä antamassa vinkkejä tennistekniikasta ja taktiikasta.  

 

TaTe:n mestaruuskilpailut 12.-14.8.2016

Seuramme mestaruuskilpailut pelattiin Tapiolan Tennispuiston ja Esport Centerin ulkokentillä vaihtelevan pelisään vallitessa. Kilpailuja käytiin kahdeksassa luokassa ja TaTe:n mestarit ovat:

  • Kaksinpeli naiset alle 50 vuotta: Ulla Troberg
  • Kaksinpeli naiset 50 vuotta ja yli: Pia Robson
  • Nelinpeli naiset: Ulla Troberg & Päivi Lehti
  • Sekanelinpeli: Ulla Troberg & Pekka Ahomaa
  • Kaksinpeli miehet alle 55 vuotta: Tuomas Sundell
  • Kaksinpeli miehet 55 vuotta ja yli: Ilmo Korpelainen
  • Nelinpeli miehet alle 55 vuotta: Matti Laamanen & Teuvo Tuominen
  • Nelinpeli miehet 55 vuotta ja yli: Matti Laamanen & Ilmo Korpelainen 

Onnea TaTe:n parhaille ! Ottelutulokset löytyvät seuran kotisivuilla kohdassa ’Kilpailut’. 

TaTe:n jäsenet menestyivät Suomen mestaruuskilpailuissa kesän ulkokentillä seuraavasti: 

Naiset 2-p. 50 v.       Lisbeth Söderman, pronssimitali

Naiset 2-p, 70 v.       Maisa Pirilä, hopeamitali

Naiset 4-p, 70 v.       Maisa Pirilä, hopeamitali (parina Riitta Korhonen) 

Onnea mitalisteille ! 

 

Perinteinen HVS:n ja - nykyisin myös - TaTe:n yhteinen ystävyysottelu pelattiin Tallinnassa la 6.8. Kalev Tenniseklubia vastaan

Saimme mukaan kilpapelaajatasoisen joukkueen, jossa oli 4 naista ja 8 miestä. Ottelut pelattiin hyvässä tennishengessä nelin- ja sekanelinpelein ja tällä kertaa meidän vierasjoukkueemme, jossa oli jopa 8 tatelaista, voitti tallinnalaiset otteluin 11-6. Seuraava ystävyysottelu järjestetään Talissa kevättalvella 2017 ja sitten taas kesällä 2018 Kalevin hienoilla massakentillä.

Kalev_2016.jpg

Kuvassa illanviettoa Kalevin tarjoamissa jälkipeleissä;-)  

Valmennus 

Syyskauden valmennukset käynnistyivät 15.8. TaTe:lla on  nyt 87 valmennettavaa 19:ssa valmennusryhmässä missä on jälleen nousua edelliseen syksyyn nähden ! 

Valmennusryhmissä on ryhmissä vielä tilaa: tiistain kokeneempien miespelaajien ryhmissä klo 19.30-20.30  sekä torstaina 16.30-17.30.  Sunnuntain alkeisryhmässä 14.30-15.30 on myös kaksi paikkaa vapaana. Mikäli tiedätte jonkun, joka haluaa liittyä valmennukseemme,  niin ole Nicke:en yhteydessä: e-mail nicholas.lowe@oracle.com  / p. 040-582 2739.

Tennisklinikat

TennisKlinikka on TaTen jäsenille tarkoitettu yhteen teemaan paneutuva valmennustapahtuma. Teemoja joita olemme aikaisemmilla klinikoilla pitäneet ovat: 4-peli, oma ”Game Plan”  ja pelin kehittäminen, syöttö ja syötön palautus, hyökkääminen ja verkkopeli sekä Zennis-järjestemän hyödyntämisen yhteydessä lyöntinen nopeus ja tarkkuus. 

Tällä hetkellä ei ole vielä aikataulutettuja klinikoita, mutta voit ilmoittautua ja kertoa kiinostuksesi omaan teemaasi!

Suosittelemme klinikoita myös liigapelaajille, eli kokonainen joukkue voisi osallistua ja valmistautua tulevaan kauteen. Pyrimme räätälöimään klinikoiden teeman ja ajankohdan toiveiden mukaisesti. 

Tennisklinikoiden teemoista ja ajankohdista tuollaan informoimaan myöhemmin syksyn aikana ja luonnollisesti myös kotisivuillamme. Tiedustelut ja ilmoittautuminen: Pekka Ahomaa 043 8246124, pekka.ahomaa@oracle.com tai kotisivuilla kohdassa ’Tennisklinikka’. 

Senioriliiga

TaTe on nyt Suomen suurimpia senioreiden sarjatennisseuroja: 33 joukkuetta ! Suomen Senioritenniksen Vuosikirjaahan ei enää ole, joten otteluohjelmat löytyvät www,tennisassa.fi ja sieltä Sarjat jne. ja uusi sarjakausi on jälleen käynnistymässä. Joukkueistamme 8 on naisten ja 25 miesten joukkuetta. Katso lisää www.tate.fi   kohdassa ’Sarjatennis’ ja erityisesti siellä sekä joukkueiden kotiotteluiden tukimenettely että päivitetyt suositushallit. Lisätietoja antaa Ilkka-Pekka Aho (ilkka.pekka.aho@outlook.com tai 040 720 1662).  

Esport Centerin lauantain sekis- ja nelinpelisarjat  

Esport Centerissä käynnistyivät la 20.8. alkaen sekanelinpelit ja nelinpelit. Ottelut pelataan  12:30 - 18:30 välisenä aikana lohkomuotoisena kaikki kaikkia vastaan periaatteella. Otteluaika on 2 tuntia. Pelejä tulee noin kerran kuukaudessa. Kevään sarjoihin on jo muutama pari varalistalla, mutta jos sarjat kiinnostaa, niin ottakaa yhteyttä:  Tiina Vaittinen (tiina.a.vaittinen@gmail.com tai 050 321 2989).  

Edullinen pallotilaus TaTe:n jäsenille 

TaTe järjestää jäsenilleen kerran vuodessa mahdollisuuden tilata keskitetysti seuramme käyttämiä palloja jäsenetuna. Tilaamme yhteistyökumppanimme ja Tretornin maahantuojan Tiebrokers Oy:n kautta varsin edullisesti hyvin laadukkaita palloja kahtena vaihtoehtoisena versiona:

1. Tretorn Serie+

Laadukas kilpapallo. Kestää ja säilyttää ominaisuutensa: 4 pallon putki 6,50 EUR/kpl 

2. Tretorn Pro Court

Tunteikas ja hyvin kestävä pallo sekä treeneihin että otteluihin: 4 pallon putki 5,30 EUR/kpl 

3. Tecnifibren X-One (eri palveluntarjoaja)

Lisäksi jäsenten pyynnöstä on saatavissa myös paljon kehuttu pallo: 4 pallon putki 7,00 EUR/kpl siten että tilausmääräänne voidaan joutua säätämään että yhteistilaus menee laatikoittain, joissa on tässä tapauksessa 35 putkea. 

Tilausvahvistukset voitte tehdä sähköpostitse info@tate.fi mainitsemalla pallotyypin ja tilausmäärän viimeistään to 15.9. mennessä! Maksimi tilausmäärä per henkilö 1 laatikko = 18 putkea.

Lähiajan tapahtumia 

Oktoberfest Tennispuistossa la 15.10. klo 18:00 alkaen

Pelaamme leikkimielisiä sekanelinpelejä vaihtuvin parein 18:30 -21:00  ja sen jälkeen nautimme teeman mukaista iltapalaa. Kaikentasoisille pelaajille pyritään järjestämään sopivia otteluita. Ilmoittautuminen rilla.koskenseppa@saunalahti.fi tai tekstari 040 502 7037/Rilla viimeistään su 9.10. Hinta 10 Euroa. 

Glögitennis Tennispuistossa la 26.11. klo 18:00 alkaen

Vietämme TaTe:n pikkujoulua sekanelinpelien merkeissä vaihtuvin parein. Tennistä 18:30 – 21:00 ja sen jälkeen glögit & iltapala. Kaikentasoisille pelaajille pyritään järjestämään sopivia otteluita. llmoittautumiset rila.koskenseppa@saunalahti.fi tai tekstari 040 502 7037/Rilla viimeistään su 20.11. Hinta 10 euroa.

Yhteystietojen muuttuminen

Yhteystietojesi muuttuessa (osoite, puhelinnumero, sähköposti tms.) ilmoitathan siitä meille niin, että informaatiomme Sinulle löytää joka tilanteessa perille. Muutosilmoituksen voit tehdä kotisivuille www.tate.fi kohdassa ’Jäsenyys’. 

Hyvää syksyn alkua !

t. Tate hallitus 

PS. Tenniskavereillenne hyvä linkki on:  http://www.tate.fi/lomake.html?id=2