Jäsenkirje 2/2016

Hyvä TaTelainen ! 

TaTe:n 11.4.2016 pidetyssä vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus.  Hallitus on järjestäytynyt seuraavasti:  

Hallitus_2016.bmp

            

Tennismatka Viroon joko 26.-28.8 tai 2.-4.9.2016 (jäsenkirjeessä väärät päivämäärät; korjattu tähän) – lisätietoja lähiaikoina

TaTe:n perinteinen tennismatka tehdään myös tänä vuonna Viroon (paikka auki). 

Matkan hinta on noin 250€ henkilöltä kahden hengen huoneessa ja noin 300€ yhden hengen huoneessa sisältäen laivamatkat, bussimatkat, majoituksen ja aamupalan. Tenniskenttien maksut veloitetaan erikseen paikan päällä. Tarkemmat tiedot lähetetään sähköpostilla myöhemmin kunhan paikka, ajankohta ja hinnat varmistuvat.

Alustavat ilmoittautumiset ja lisätietoja matkasta antaa Rilla Koskenseppä p. 040 502 7037.

Kesävalmennus

TaTe:n jäsenillä on nyt mahdollisuus edulliseen ja laadukkaaseen valmennukseen myös kesäaikana.Rildo tarjoaa kesä-elokuun aikana tatelaisille 20%:n alennuksen normaali valmennushinnoistaan.

Kerää oma valmennusporukkasi! 1-4 pelaajaa. Valitse teema, aika ja paikka.

Tiedustelut: Rildo Ojala 040 556 7667  /  rildo.ojala@gmail.com.

Syksyn valmennukset

Syksyn valmennukset jatkuvat maanantaina 15.8. Uudet valmennusta haluavat voivat jo nyt ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen  nicke.lowe@gmail.com (ilmoitathan: nimi, päivä- vai iltavalmennus, kilpa / aktiiviharrastaja / aloittelija). Nykyisille valmennettaville lähetetään erillinen viesti touko-kesäkuussa valmennuskauden päättymisestä. Lähtökohtaisesti valmennus jatkuu elokuussa ilman erillistä ilmoitusta samoissa ryhmissä.  Ryhmämuutostoiveita voi esittää ja ne pyritään mahdollisuuksien mukaan huomioimaan. Valmennusajankohdat säilynevät samoina ja pyrimme lisäksi tarpeen mukaan hankkimaan uusia valmennusvuoroja. Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monille yhden viikottaisen valmennusvuoron. Lisätiedot Nicke Lowe, 040 582 2739. Katso myös nettisivuiltamme (www.tate.fi) valmennuksen ohjeet.

 

Lauantain sekis/nelinpelisarjat – uusia pareja mahtuu taas mukaan – ilmoittaudu heti 

Esport Centerissä käynnistyvät taas la 20.8. alkaen sekanelinpelit ja sekä naisten että miesten nelinpelit. Ne pelataan joko 2 tunnin tai 1,5 tunnin otteluina lauantaisin 11:30 ja 18:30 välisenä aikana lohkomuotoisena kaikki kaikkia vastaan periaatteella. Pelejä tulee noin kerran kuukaudessa. Pelit jatkuvat kevään kokoonpanoissa; mahdolliset muutokset kevään ryhmiin on ilmoitettava viimeistään sunnuntaina 19.6. tiina.a.vaittinen@gmail.com tai 050 321 2989. Myös uusien parien ilmoittautuminen Tiinalle.

Jos paikkoja on sarjoissa vapaana, myös ei-jäsenet voivat osallistua. 

 

TaTe:n asusteet (verkkarit, pelipaidat, hupparit ja lippikset) ovat edelleen tilattavissa

Hanki nyt TaTe:n verkkarit ja pelipaidat (kaksi väriä N & M) sekä hupparit (kaksi väriä N & M) ja lippikset (pun., sin. ja valk.). Hupparit ja lippikset ovat nähtävissä ja sovitettavissa Tennispuistossa kassan lähellä, missä on edelleen pelattavien pallojen kierrätys jäsenillemme!

Asusteiden kuvat ja lisätiedot löytyvät Tennispuiston ja Esportin ilmoitustauluilta.

Hinnat: 95 € verkkarit, 35 € pelipaidat, hupparit 30 € ja lippikset 15 €  .

Tilaukset sähköpostilla info@tate.fi tai Tennispuistossa olevaan TaTe:n kansioon. Mainitse tilaamasi tuotteet väreineen ja kokoineen. Kannattaa tilata nyt samalla useampia tuotteita ja vaikka molemman väriset pelipaidat. Toimitamme tilauksia sopivissa toimituserissä.

Lisätietoja antaa Matti Laamanen, puh. 040 485 8880.

  

Kesän tapahtumia: 

Puumailanpäivä järjestetään Mailan päivänä 17.5.2016 klo 17.30 alkaen 

Pelaamme puumailoilla ja niiden aikakauteen sopivalla vaatetuksella Tennispuiston ulkokentillä sekanelinpelejä 2 tuntia ja sen jälkeen nautimme salaatista ja grillimakkaroista. Juomapuoltakin löytyy. Pelit alkavat klo 18.00. Tasaraha 10€ jälleen mukaan. Paras asukokonaisuus palkitaan! Puumailoja yritämme hankkia niille, joilta ei omista varastoista löydy. TaTe ottaa vastaan lahjoituksina käyttökelpoisia ’vanhemman aikakauden’ tennismailoja, jotta voimme vuosittain järjestää Puumailanpäivä-tennistapahtuman!

Ilmoittautumiset ja tiedot mailalahjoituksista 10.5. mennessä Rillalle sähköpostilla rilla.koskenseppa@saunalahti.fi tai teksiviestillä p. 040 5027037.

 

TennisKlinikat

Kesän TennisKlinikoita ei ole aikataulutettu . Aikaisempien kokemusten mukaan haasteena klinikoissa on ollut homogeenisen ryhmän kasaaminen, joka on avain asia onnistuneen valmennuksen toteuttamiselle. TaTe on valmis järjestämään jäsenillemme TennisKlinikan kysynnän mukaan.  Kerää oma ryhmäsi ja kerro toiveesi: teema ja aikataulu, niin räätälöimme klinkan toiveiden mukaisesti. ”Oma ryhmäsi” voisi olla vaikkapa liigajoukkueesi. 

Tiedustelut: Pekka Ahomaa   043 824 6124  / pekka.ahomaa@oracle.com . 

 

TaTe:n syyskauden kick-off torstaina 11.8. klo 18.30 Tennispuistossa

Tennispuistossa järjestetään torstaina 13.8. syyskauden ’Kick-Off’ -tilaisuus, jossa esitellään  toimintaamme, kerrotaan syksyn tapahtumista ja muusta toiminnasta sekä pelataan nelinpelejä ja sekanelinpelejä. Tilaisuus on maksuton.

Tervetuloa mukaan myös kaikki TaTe:n uudet ja nykyiset jäsenet. Ilmoittautuminen rilla.koskenseppa@saunalahti.fi tai tekstiviestillä 040 5027037 viimeistään maanantaina 8.8.2016.

 

TaTe:n mestaruuskilpailut pe 12.- su 14.8. ulkokentillä

TaTe järjestää seuran mestaruuskilpailut 12. - 14.8 massakentillä Tapiolan Tennispuistossa ja Esport Center:ssä. 

Sarjat ovat:

-      Kaksinpeli naiset

-      Kaksinpeli miehet alle 55 vuotta

-      Kaksinpeli miehet 55v. ja yli

-      Nelinpeli miehet alle 55 v

-      Nelinpeli miehet 55v. ja yli

-      Sekanelinpeli yhteisikä alle tai 110 vuotta

-      Sekanelinpeli yhteisikä yli 110 vuotta

 Luokkia yhdistetään, jos osanottajia on liian vähän jossain luokassa. Ilmoittautuminen ilkka.pekka.aho@gmail.com  viimeistään perjantaina 5.8.2016.

Osallistumismaksu on 10 € / pelaaja kaksinpelisarjoissa ja 5 € / pelaaja nelinpelisarjoissa.

Osallistua voi enintään kahteen sarjaan.

 

Mikkelin senioriturnaus 2. – 3.7.

Perinteisesti Mikkelin kivoissa massakisoissa on ollut mukana tatelaisia. Kesän lomaohjelmaan sopiva turnaus järjestetään Mikkelissä heinäkuun alussa. Tervetuloa joukolla mukaan – toivottavasti saisimme kisoihin hyvän edustuksen ja voisimme samalla viettää mukavaa viikonloppua tenniksen merkeissä kesäisessä Mikkelissä. Lisätiedot www.tennisassa.fi ja vakio-osallistuja Matti Laamaselta.

 

Muistathan, että  jäsenkirjeemme lähetetään ainoastaan sähköpostilla ja uusin on aina nähtävillä Tennispuiston ilmoitustaululla sekä kotisivuillamme www.tate.fi.   

Lisäksi muistathan ilmoittaa mahdolliset yhteystietojesi muutokset TaTe:n kotisivuilta: Jäsenyys/Henkilötietojen muutos. 

 

Hyvää kesää kaikille !

t. TaTe hallitus