Jäsenkirje 1/2016 7.2.2016

Hyvä tatelainen, 

KUTSU TaTe:n vuosikokoukseen maanantaina 11.4.2016 klo 18:00 Tapiolan Tennispuistossa

Tapiolan Tennis ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään Tennispuistossa maanantaina 11.4. klo 18:00 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa ! 

TaTe järjesti perinteisesti senioreiden sekanelinpelien Suomen mestaruuskilpailut Tennispuistossa 22.-24.1.2016.

Tennispuistoon oli jälleen kerääntynyt senioritenniksen parhaimmistoa mittelemään mestaruuksista. Vanhimmat pelaajat pelasivat ikäluokassa yli 80 vuotta, kun nuorimmat ylsivät vasta ikäluokkaan 35 v. Kilpailut pelattiin 8:ssa ikäluokassa ja pelaajapareja oli mukana 5 enemmän kuin vuonna 2015, yhteensä 38 kpl. 

TaTe:sta oli osallistujia mukana huomattavasti enemmän viime vuoteen verrattuna, yhteensä 16 kilpailijaa (7 vuonna 2015). Mitaleita sai kaikkiaan 10 tatelaista, Juha Usva ja Matti Laamanen jopa kaksi mitalia kumpikin, joten on syytä olla iloinen seuramme menestyksestä! 

TaTe:n mitalistit: 

Kultaa:       Juha Usva TaTe & Päivi Frangen HVS luokassa 50 v.

Hopeaa:      Maija-Liisa Pirilä TaTe & Simo Näkki EVS luokassa 70 v.

                   Matti Laamanen TaTe & Silja Johanssonin HVS luokassa 50 v.

Pronssia:     Juha Usva TaTe & Minnamaria Miller OTC (45 v.),

                   Matti Laamanen TaTe & Silja Johansson HVS (55 v.)

                   Tiina Vaittinen TaTe & Hannu Siikamäki TaTe (55 v.)

                   Ilkka-Pekka Aho TaTe & Anja Hutton HVS (60 v.)

                   Rilla Koskenseppä TaTe & Timo Pöntynen TaTe (65 v.)  

Kilpailujen järjestelyissä olivat mukana aktiivisesti TaTe:n jäsenet Päivi Pulkkinen, Rilla Koskenseppä, Erkki Hallavo ja Matti Laamanen. Kilpailujen johtajana toimi Timo Pöntynen. 

Valmennustoiminta

Kevään valmennusryhmissä on jatkettu ”lukujärjestystä”, jossa jokaisella valmennustunnilla on etukäteen tiedossa oleva pääteema. Palaute tähän liittyen on ollut myönteistä. Tämän lisäksi laitamme kevään mittaan lyhyitä palautekyselyitä valmennukseemme ja muuhun toimintaamme liittyen.

Kahdeksassatoista viikoittaisessa valmennusryhmässämme on tällä hetkellä vain yksi valmennuspaikka vapaana (su 14.30-15.30). Muut ryhmät ovat täynnä.  Mikäli olet kiinnostunut lisävalmennuksesta tai tiedät jonkun joka on kiinnostunut valmennuksesta, niin ota yhteyttä TaTe:n valmennusvastaava Nickeen p. 040-582 2739 tai nicke.lowe@gmail.com . 

TaTe ja Zenniz lehtien palstoilla

Sekä Tennislehdessä että Länsiväylässä on ollut juttua Tennispuistosta, Zenniz – järjestelmästä ja myös TaTe:sta. Lukekaa lisää täältä:

Länsiväylä:

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/345624-tuomari-ja-valmentaja-samassa-paketissa

Tennislehti:

http://tennislehti.fi/issues/number-1/pallo-haltuun/henkan-kulma-teknologiasta-lisavirikkeita-harjoitteluun 

Kevätkauden 2016 tapahtumia: 

Kevään TennisKlinikat

Lauantaina 16.1.2016 klo 10-13 järjestettiin ensimmäinen TennisKlinikka, hyväksikäyttäen uutta Zenniz – järjestelmää. Tapahtumaan mahtui vain 4 osallistujaa johtuen että järjestelmä on asennettu vain yhdelle kentälle. Tapahtuma sai erittäin positiivista ja innostavaa palautetta osallistujilta, kuten myös Suomen Tennisliiton johdolta, joka oli seuraamassa ensimmäistä valmennustapahtumaa jossa Zenniz – järjestelmää käytettiin osana valmennusta. 

Tulemme järjestämään useita Zenniz – klinikoita tämän kevään aikana, joten seuraa TaTe:n sivuja internetissä! Nyt on jo useita TaTe:n jäseniä ilmoittautunut alustavasti tämän kevään klinikoille. 

Lisätietoja pekka.ahomaa@oracle.com, puh. 043 8246124. Voit lähettää alustavan varauksesi kevään Zenniz – klinikoihin. Pyrimme ryhmittelemään osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lammastennis Tennispuistossa la 19.3.2016 klo 18:00 alkaen

Tervetuloa kisailemaan sekanelinpelien merkeissä ’lampaasta’ la 19.3. Tennispuistoon. Maksu 10 eur per henkilö, sisältäen iltapalan, kerätään ennen pelejä. Pelit alkavat klo 18:30.  llmoittautumiset su 13.3. mennessä rilla.koskenseppa@saunalahti.fi tai 040 502 7037/Rilla.

                             

Ennakkotietoa kesän ohjelmasta: 

Puumailanpäivä – puumailakisat tiistaina 17.5. Tennispuistossa

Uutena tapahtumana suunnitellaan kesän avauksen puumailakisaa ulkokentillä sään salliessa.

Tunnelma on vanhahtava ja siihen voi osallistua myös pukeutumalla tyylin mukaisesti. Paras kokonaisvaikutelma palkitaan! Grillausta pelien jälkeen. 

TaTe:n syyskauden kick-off torstaina 11.8. Tennispuistossa

Ja samoin tämä kalenteriinne – lisätiedot myöhemmin. 

TaTe:n mestaruuskilpailut pe 12.- su 14.8. ulkokentillä

Merkitkää kalenteriinne – lisätietoja tulee seuraavassa jäsenkirjeessä ja kotisivuilla.

 

Jäsenkirjeet lähetetään ainoastaan sähköpostilla ja uusin on aina nähtävillä Tennispuiston ilmoitustaululla sekä kotisivuillamme.  Ilmoitathan mahdollisimman pian täydennykset ja muutokset henkilötietoihin kotisivuillamme www.tate.fi kohdassa ’Jäsenhakemus ja henkilötietojen muutos’. 

Aurinkoisia kevätpäiviä!

TaTe hallitus