TaTe -tuotteet

TaTe seuravaatemallisto

Stadium tarjoaa mahdollisuuden tilata logolla varustetut seuravaatteet suoraan Stadiumin sivustolla:

Maksat tilauksesi verkkokaupan kassalla ja saat valita, haluatko toimituksen kotiin, lähimpään Stadium myymälään tai lähimpään PostNordin noutopisteeseen. Tilauksesi on 6-10 arkipäivässä valitsemassasi noutopisteessä.

Seuramalliston sovituskappaleet löytyvät Iso Omenan Stadium liikkeestä Team Sales osastolta Showroomista, sisäänkäynti kenkäosaston nurkasta.

Myös muilla Stadium-ostoksilla voi tukea seuraamme: Voit myös tukea seuraamme kun tilaat Stadiumista muita tuotteita, kun ostat esim. juoksukengät Stadium liikkeestä tai verkkokaupasta. Rekisteröitymällä Stadium Member -bonussysteemin kautta saat henkilökohtaista bonusta – jonka saat aina kokonaan itsellesi – ja lisäksi Stadium antaa kolmen prosentin ekstrabonuksen, joka maksetaan tukemallesi seuralle tai seuroille. Valitaksesi joukkueen kirjaudu Omille Sivuillesi ja valitse välilehti ”Tue seuraasi”. Etsi  ja lisää “Tapiolan Tennis”  kohdasta ”Etsi seura”. Tässä ohjeet: www.stadiumteamsales.fi/tue-seuraasi.

Stadium_image001.jpg

_________________

Lisäksi: Hankimme jäsenillemme tennispalloja keskitetysti noin 4 kertaa vuodessa. Tällä hetkellä valikoimassamme kolmen eri valmistajan pallomallia, valikoima vaihtelee tilanteen mukaan. Pallotilauksia voi kysellä sähköpostilla matti.k.p.laamanen(at)gmail.com.

Lisätietoja pallotilauksista antaa Matti Laamanen.

TaTe:n 50-vuotiskirja on myynnissä hintaan 25€/kpl niin kauan kuin painosta riittää. Seuran jäsenet voivat kuitata yhden kappaleen ilmaiseksi. Lisätietoa hallituksen puheenjohtajalta. 

TaTe50v.png